11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Eternals: Κυκλοφόρησε το teaser trailer και δεν μοιάζει με τίποτα από ότι έχετε δει στο παρελθόν!

    Το Eternals της Marvel ανήκει στις πιο hot κινηματογραφικές παραγωγές για το 2021 και όλοι οι fans των superheroes της Marvel περιμένουν με ανυπομονησία να γνωρίσουν το νέο superhero σύμπαν! Όπως όλα δείχνουν, τo 26o film στο Marvel Cinematic Universe και η 3η ταινία της Phase 4, δεν μοιάζει με τίποτα από ότι έχουμε δει στο παρελθόν, καθώς στο Eternals πρωταγωνιστούν ουράνια πλάσματα που από τη πρώτη στιγμή που περπάτησε ο άνθρωπος στο πλανήτη, αποτελούσαν τους προστάτες της ανθρωπότητας. Σκεφτείτε κάτι σαν όλες τις θεότητες από όλες τις μυθολογίες του κόσμου και κάπως έτσι μπορείτε να καταλάβετε με το τι έχουμε να κάνουμε στη νέα πολυαναμενόμενη παραγωγή.

    Η ομάδα των Eternals πάντοτε παρακολουθούσαν και προστάτευαν την ανθρωπότητα, χωρίς να επεμβαίνουν στη διαμόρφωση της ιστορίας, ωστόσο ύστερα από το τέλος των γεγονότων του Avengers: Endgame μια νέα απειλή, οι Deviants, απειλούν το μέλλον του γήινου πολιτισμού. Τώρα είναι η πλέον καλύτερη στιγμή για τους Eternals να ξυπνήσουν από τον “λίθαργο” τους και να προστατέψουν τους ανθρώπους…  Τη σκηνοθετική κλακέτα κρατάει η βραβευμένη Chloe Zhao και το cast περιλαμβάνει ορισμένα πολύ τρανταχτά ονόματα του Hollywood, μεταξύ αυτών οι Selma Hayek, Angelina Jolie, Richard Madden και Kit Harington… Επειδή γνωρίζουμε ότι δεν… κρατιέστε, ας αφήσουμε καλύτερα να μιλήσει το video του teaser trailer…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles