14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Έτερος Εγώ: Νέμεσις – Σήμερα το μεγάλο φινάλε! Μην το χάσετε!

    Το «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια ρίχνει αυλαία με απαντήσεις, συγκίνηση και ανατροπές τη Δευτέρα 3/4 στις 23:00.

    H σειρά που μας συγκλόνισε όλους και έγραψε τηλεοπτική ιστορία, φτάνιε στο τέλος της. Στο πολυαναμενόμενο φινάλε της σειράς, ο Λαΐνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) ενώνει όλα τα κομμάτια του παζλ, ενώ η αστυνομία δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση που προκαλεί ηθικά διλήμματα. Όλοι γίνονται υπόλογοι των πράξεών τους και η τιμωρία συναντά τη δικαίωση. Η «Νέμεσις» έρχεται για όλους.

     Ο επίλογος του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» θα προβληθεί στο COSMOTE CINEMA 1HD και ταυτόχρονα σε 4Κ ποιότητα στον δωρεάν on demand κατάλογο σειρών και ταινιών. Μετά την προβολή και του τελευταίου επεισοδίου, η σειρά θα παραμείνει διαθέσιμη on demand. Πολύ απλά… δεν γίνεται να το χάσετε!

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles