18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ετοιμαστείτε για reboot του Hellraiser

    Είναι γνωστό τοις πάσι πλέον πως το Hollywood ζει και αναπνέει για τα sequel, τα remake και τις εκ νέου παρουσιάσεις γνωστών τίτλων. Έτσι ήταν θέμα χρόνου να έρθει η ώρα και του Hellraiser. Πιο συγκεκριμένα ο Clive Barker αποφάσισε να επιστρέψει στο κλασικό franchise τρόμου που τον έκανε διάσημο, κάτι που από την στιγμή που έγινε γνωστό έκανε τους fans του είδους να το γιορτάσουν. Όπως αποκάλυψε είχε πρόσφατα ένα πολύ παραγωγικό meeting με τον Bob Weinstein της Dimension Films, όπου και δρομολογήθηκε η ιδέα ενός remake του πρώτου Hellraiser, το φιλμ του 1987 που τρόμαξε μία ολόκληρη γενιά, και όχι μόνο.

    hellraiser-1024x576

    Μάλιστα ο Barker έχει ήδη δώσει το δεύτερο draft του σεναρίου και πιστεύει πως η διαδικασία κυλάει ακόμα καλύτερα και από την εποχή του original φιλμ. Προς το παρόν είναι άγνωστο εάν ο Patrick Lussier θα είναι εκείνος που όντως θα σκηνοθετήσει, αν και έχει ακουστεί η περίπτωση να δούμε τον Barker να κάθεται αυτός πίσω από την κάμερα, για πρώτη φορά μάλιστα μετά από δεκαετίες. Και φυσικά όλοι περιμένουν να δρομολογηθούν σωστά τα πράγματα, έτσι ώστε η παραγωγή να έχει να προτείνει κάτι χειροπιαστό στον Doug Bradley, τον ηθοποιό που έπαιξε το μυθικό ρόλο του Pinhead. Remake του original χωρίς τον Bradley θεωρήθηκε αδιανόητο και μπράβο τους που το κατάλαβαν νωρίς.
    Το φιλμ του 1987 είχε βασιστεί στη νουβέλα του Barker, The Hellbound Heart, και είχε γνωρίσει οκτώ (!) μετριότατα sequels, με τον Barker να μην ασχολείται με κανένα απ’ αυτά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles