14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ετοιμαστείτε για το κορεάτικο La Casa De Papel – Έρχεται στο Netflix τον Ιούνιο (trailer)

    Με τον ανταγωνισμό στην κατηγορία του streaming να κορυφώνεται, είναι λογικό το Netflix να βασίζεται στα δυνατά “χαρτιά” του, σε μια προσπάθεια να προσελκύσει περισσότερους συνδρομητές στην υπηρεσία. Όπως έδειξε η ιστορία, οι κορεάτικες και οι ισπανικές σειρές βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση αυτή την περίοδο. Το Squid Game κατάφερε να σπάσει κάθε ρεκόρ τη χρονιά που μας πέρασε, ενώ το La Casa De Papel αποτέλεσε μια σειρά που αγάπησε πολύ το κοινό. Για το λόγο αυτό, το Netflix αποφάσισε να συνδυάσει τις δύο επιτυχημένες παραγωγές, με αποτέλεσμα να προκύψει το Money Heist: Korea.

    Οι συνδρομητές της πλατφόρμας από τις 24 Ιουνίου θα μπορούν να παρακολουθήσουν την Τέλεια Ληστεία αλά κορεάτικα! Στην ανακοίνωση της νέας σειράς αναφέρεται η εξής περιγραφή:

    “Ένα έγκλημα μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Ένα τολμηρό νέο όραμα της απόλυτης ληστείας”. Το Netflix μάλιστα δημοσίευσε και το πρώτο, μικρής διάρκειας trailer, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια.

    Δείτε το video:

    Διαβάστε επίσης: Η LG Ελλάς συνεργάζεται με τη νέα streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+ (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles