19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ετοιμάζει video sharing λειτουργία το Instagram;

    Όπως μεταδίδει το Techcrunch, το Instagram φαίνεται πως ετοιμάζεται να ξεκινήσει την υποστήριξη sharing video. Η νέα λειτουργία, μάλιστα, ίσως παρουσιαστεί επίσημα στην εκδήλωση που ετοιμάζει το Facebook (στο οποίο ανήκει πλέον το Instagram) την Πέμπτη καταρρίπτοντας προηγούμενες φήμες που ήθελαν στο event να ανακοινώνεται ένας reader από το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

    instagram

    Οι φήμες στηρίζονται σε σχόλια εντός πρώην συντάκτη του Reuters, του Matthew Keys, ο οποίος έχει αναφέρει εδώ και καιρό ότι το Facebook και το Instagram δοκιμάζουν μία υπηρεσία διαμοιρασμού video τύπου Vine, αναφέροντας ότι θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν share videos διάρκειας 5 έως 10 δευτερολέπτων.

    Το Vine, μία σχετική υπηρεσία που λάνσαρε το twitter τον Ιανουάριο και επιτρέπει το διαμοιρασμό videos διάρκειας έως 6 δευτερολέπτων, τα πηγαίνει αρκετά καλά, με αποτέλεσμα το να σκέφτονται από το Facebook κάτι αντίστοιχο για το Instagram να μην μας ξενίζει.

    Πρόσφατα, μάλιστα, διαβάσαμε ότι το Vine ξεπέρασε το Instagram σε daily shares, με αποτέλεσμα σίγουρα αυτό να έχει προβληματίσει τους υπευθύνους του. Για να δούμε τι θα δούμε την Πέμπτη λοιπόν…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles