13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Έτοιμος για αποδράσεις και το φετινό καλοκαίρι; Έχουμε 5+1 προτάσεις για το τι θα πάρεις μαζί σου!

    Επιτέλους καλοκαίρι! Ήρθε η ώρα να αφήσεις πίσω τη ρουτίνα και τα ίδια μέρη και να ζήσεις τις αποδράσεις που περίμενες ολόκληρη τη χρονιά. Ήρθε η ώρα να πάρεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να φύγεις μακριά, ζώντας επιτέλους στιγμές χαλάρωσης και έχοντας ευκαιρίες για φωτογραφίες και video που θα κρατήσουν μία για πάντα στη μνήμη σου και στα …social media όσα πέρασες.

    summer

    Τι θα πάρεις όμως μαζί σου σ’ αυτές τις διακοπές. Σου προτείνουμε μερικά gadgets και προϊόντα που θα σε ανανεώσουν και θα σε έχουν (όσο πρέπει) connected στις φετινές σου διακοπές.

    Jetson Cruise

    Jetson Cruise

    Ποιο είναι το ιδανικό μέσο μεταφοράς για τις φετινές σου διακοπές; Έχουμε την απάντηση που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα: Ένα ηλεκτρικό πατίνι! Για την αυλή, την παραλία ή τη γειτονιά που περνάς φέτος το καλοκαίρι σου, το Jetson Cruise είναι μία πρόταση με εξαιρετική αυτονομία και ταχύτητα, που θα σε οδηγήσει με ασφάλεια στον προορισμό σου. Με ισχύ 250W και ταχύτητες έως 20 χιλιόμετρα την ώρα, αλλά και εμβέλεια 8 χιλιόμετρα, θα σε μεταφέρει με ασφάλεια σε κοντινούς προορισμούς της αρεσκείας σου.

    Huawei MediaPad M5

    IMG_0351

    Δε χρειάζεσαι υπολογιστή μαζί σου στις φετινές διακοπές. Μόνο ένα ισχυρό tablet,  όπως το Huawei MediaPad M5. Μία πρόταση με χορταστική οθόνη 10,8 ιντσών Ultra Vision με ανάλυση 2K, τον πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 960, 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο και δύο κάμερες 13 και 8MP. Έχει επίσης και τεράστια μπαταρία 7.500mAh όπως και τέσσερα ηχεία ρυθμισμένα από τους τεχνικούς της harman kardon. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο; Κι επειδή διακοπές είναι και μπορεί κάτι να τύχει στο αγαπημένο σου gadget, η Huawei φροντίζει και σ’ αυτό. Διαθέτοντας τρία Huawei Service Centers σε Αθήνα (2) και Πάτρα (1) και καινοτόμες υπηρεσίες όπως το “same day repair” και “pick up and return”, εξασφαλίζει ότι, όπου κι αν είσαι, ό,τι και αν συμβεί στην αγαπημένη σου συσκευή πριν ή κατά τη διάρκεια των διακοπών, θα είναι εδώ για να το φροντίσει.

    HP Sprocket Plus

    08_HP_Bahama_Printer_with_Phone_White_Hero-640x360

    Ένας εκτυπωτής τσέπης ό,τι πρέπει για να έχεις άμεσα τις φωτογραφίες σου μαζί σου και στις διακοπές. Πλέον με αντίτυπα μεγέθους 30% μεγαλύτερου από τον πρώτο Sprocket. Εκτυπώνοντας φωτογραφίες διαστάσεων 5.8 cm x 8.6 cm, ο Sprocket Plus σου δίνει τη δυνατότητα να εκτυπώσεις τις εικόνες άμεσα, απευθείας από το smartphone σου. Η δωρεάν εφαρμογή, που είναι διαθέσιμη σε iOS και Android, σου επιτρέπει να εκτυπώνεις εύκολα τις αγαπημένες σου φωτογραφίες με μία εύκολη διαδικασία, επιλέγοντας απλώς μία εικόνα και πιέζοντας «εκτύπωση»! Και η μαγεία δεν τελειώνει εδώ. Μπορείς να εξατομικεύσεις τις φωτογραφίες τους με κάδρα, emojis, κείμενο, αυτοκόλλητα και φίλτρα. Η εφαρμογή μπορεί ακόμη να συνδεθεί με το λογαριασμό σου στα social media και να μετατρέψει κάθε φωτογραφία σε εκτύπωση, ώστε να ξαναζείς τις στιγμές με μοναδικά, συναρπαστικά κάδρα. Και τα καλύτερα νέα για τις διακοπές σου; Ο Sprocket Plus εκτυπώνει σε αυτοκόλλητο χαρτί που είναι αδιάβροχο, ανθεκτικό και δε δημιουργεί κηλίδες.

    Grasshoppers Σκηνή Camping Pop Up 3 Ατόμων

    5200385602850.idwke46q3gkdqlbceve8zcv1nwswjkhoah6wb25sst

    Διακοπές σε camping; Γιατί όχι; Και χρήματα θα γλιτώσεις και θα περάσεις φέτος μαγικές στιγμές κάτω από τα αστέρια με καλή παρέα. Αυτή η σκηνή Pop up 3 ατόμων, θα σου προσφέρει ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για να απολαύσεις τις διακοπές σου. Διαθέτει μια σειρά από χαρακτηριστικά που συμβάλλουν στο να σε βοηθήσουν να νιώθει “σαν στο σπίτι σου!” Με διαστάσεις 245x145x100cm, δύο πόρτες με κουνουπιέρα και βάρος 1,9 κιλά. Σε lime γκρι διχρωμία που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις σε όλο το camping. Έτοιμος για τις πιο όμορφες διακοπές της ζωής σου;

    PIZ BUIN Tan & Protect Tan Intensifying Sun Spray 

    Capture-176

    Το must για το φετινό καλοκαίρι αλλά και για κάθε καλοκαίρι! Tο νέο PIZ BUIN Tan & Protect Tan Intensifying Sun Spray χαρίζει την τέλεια εμπειρία κάτω από τον ήλιο, παρέχοντας προστασία και ένα ομοιόμορφο μαύρισμα. Άλλωστε εδώ και 70 χρόνια, το PIZ BUIN προσφέρει σε όλους τους λάτρεις του ήλιου λύσεις αντηλιακής περιποίησης που τους βοηθούν να επιτύχουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ ενός υπέροχου μαυρίσματος και της προστασίας που χρειάζονται.

    Huawei P20 Pro

    HUAWEI P20 Pro Twilight Front and Rear Diagonal

    Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό. Δε θα μπορούσαμε να μη σου προτείνουμε το smartphone του φετινού καλοκαιριού! Η πολυβραβευμένη πρόταση της Huawei, κατά γενική ομολογία το κινητό που βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες στον κόσμο, και όχι μόνο βέβαια. Με εντυπωσιακή FullView οθόνη OLED 6,1 ιντσών, επεξεργαστή Kirin 970 με AI δυνατότητες και μπαταρία 4.000mAh με SuperSharge, αλλά (πάνω απ’ όλα) την πρώτη παγκοσμίως τριπλή κάμερα σε συνεργασία με Leica με έναν αισθητήρα ανάλυσης 40MP (RGB), ένας 20MP (με μονοχρωματικό φακό) και ένας τρίτο ανάλυσης 8MP με τηλεφακό. Διαθέτει ακόμη αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων με λειτουργία έξυπνης πλοήγησης, selfie κάμερα 24MP και φυσικά μοναδική εμφάνιση. Αγαπημένη μας έκδοση; Φυσικά η Twilight απόχρωση, που δημιουργήθηκε με την εφαρμογή οπτικής επικάλυψης πολλαπλών στρώσεων NVMC κάτω από τη γυάλινη πλάτη και προσφέρει ένα μοναδικό αποτέλεσμα! Και τα καλύτερα νέα; Το P20 Pro, με τις καλοκαιρινές εκπτώσεις της εταιρείας, θα σου κοστίσει μόλις 709 ευρώ!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles