23 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Έτοιμος για Κάννες ο Λάνθιμος -Νέα ματιά στο Kind of Kindness

    Μετά το φετινό θρίαμβό του με το Poor Things, ο Έλληνας σκηνοθέτης παγκοσμίου φήμης, Γιώργος Λάνθιμος, είναι έτοιμος να παρουσιάσει στο κινηματογραφόφιλο κοινό μία ακόμα ταινία του με την Emma Stone, το Kind of Kindness.

    Έχουμε ήδη μάθει μερικά πράγματα για το Kind of Kindness, μια ταινία που γυρίστηκε το 2022 στη Νέα Ορλεάνη. Μαζί με τη Stone, στο τρίπτυχο του Λάνθιμου πρωταγωνιστούν επίσης οι Willem Dafoe, Margaret Qualley, Jesse Plemons και Hunter Schafer. Η ημερομηνία κυκλοφορίας, στις 21 Ιουνίου, προμήνυε ότι η ταινία θα εμφανιστεί στο διαγωνιστικό τμήμα των Καννών, αποτελώντας τη πρώτη συμμετοχή του Λάνθιμου στην Croisette μετά το “The Killing of a Sacred Deer” του 2017.

    Σε αντίθεση με τους μακρινούς κόσμους του “Poor Things” και το σκηνικό του 18ου αιώνα του “The Favourite”, η νέα ταινία του Λάνθιμου διαδραματίζεται στη σύγχρονη εποχή, με τους ηθοποιούς να παίζουν πολλαπλούς ρόλους σε όλες τις ιστορίες. Ο γνωστός σκηνοθέτης έγραψε το σενάριο μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου, τον συν-σεναριογράφο των ταινιών «Κυνόδοντας», «Ο αστακός» και «Ο φόνος ενός ιερού ελαφιού», μεταξύ άλλων. Ο σκηνοθέτης συνεργάστηκε πρόσφατα με τον σεναριογράφο Tony McNamara στις ταινίες “Poor Things” και “The Favourite”.

    Δείτε στη συνέχεια το πρώτο teaser του Kind of Kindness:

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles