20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Έτσι είναι το να φτάνεις στο επίπεδο 30 στο Pokemon Go!

    Σε τι επίπεδο έχετε φτάσει στο Pokemon Go; Στην αρχή προχωράτε τα επίπεδα εύκολα, αλλά μετά το παιχνίδι δυσκολεύει και γίνεται περισσότερο σύνθετο, με περισσότερες κινήσεις και διαδικασίες.

    Ένας μέσος καλός παίκτης έχει φτάσει σήμερα γύρω στο επίπεδο 20, υπάρχουν όμως κάποιοι που με στοιχεία πιστοποιούν ότι έχουν φτάσει μέχρι και το level 30. Όπως ο χρήστης Riggnaros, ο οποίος έφτασε σε αυτό το επίπεδο μετά από μία εβδομάδα ενασχόλησής του με το παιχνίδι. Γράφει μάλιστα στο Reddit και την κριτική του για το game, σημειώνοντας ότι ναι μεν του αρέσει πολύ, αλλά με κάποια στοιχεία θα μπορούσε να γίνει ακόμη καλύτερο.Ένα από τα μεγαλύτερα παράπονά του, μάλιστα, είναι ότι στο επίπεδο 30 το παιχνίδι δεν του δίνει τα ίδια xp με αυτά που του έδινε στο level 1, ειδικά στην περίπτωση των σπάνιων, εξελίξιμων ή ισχυρών Pokemon.

    level-30-pokemon-5o

    Ένας άλλος παίκτης του Pokemon, ο verigood, Product Manager σε εταιρεία λογισμικού στην Καλιφόρνια, έφτασε επίσης στο ίδιο level και μοιράζεται φωτό από την εξέλιξή του αλλά και τα Pokemon που έχει στην κατοχή του.

    1

    2

    Ζηλεύετε! Εσείς σε ποιο level είστε, είπαμε;

    Διαβάστε ακόμη: Το πρώτο Pokemon Hunting event της πόλης αύριο στα Public Συντάγματος!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles