17.5 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Έτσι θα μοιάζει το Galaxy Watch Active 4

    Η Samsung πρόκειται να παρουσιάσει την νέα σειρά smartwatches, πιθανόν μέσα στον Αύγουστο. Θα τρέχουν το λογισμικό WearOS, για πρώτη φορά, αλλά θα έχουν και το skin One UI, για να είναι όλα μια ενιαία εμπειρία με τα κινητά. Χάρη στο OnLeaks και GizNext, έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες για το νέο Active μοντέλο.

    Το νέο μοντέλο φαίνεται να έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το Active2. Τα δύο κουμπιά στα πλάγια θα είναι παραλληλόγραμμα και όχι στρογγυλεμένα. Το νέο design θα δίνει έμφαση και στα πολύ μικρότερα bezels γύρω από την οθόνη.

    Από τη στιγμή που είναι ένα μοντέλο Active, δεν υπάρχει περιστρεφόμενη στεφάνη, τουλάχιστον όχι σε φυσική μορφή. Το γυαλί επίσης φαίνεται επίπεδο και όχι καμπυλωτό όπως στο τωρινό μοντέλο. Επίσης, και οι βάσεις για το λουράκι φαίνονται να είναι διαφορετικές.

    Σύμφωνα με τις πηγές, το Galaxy Watch Active 4 θα είναι διαθέσιμο σε δύο μεγέθη, 40 χιλιοστά και 44 χιλιοστά και θα βγαίνει σε τέσσερα χρώματα. Μαύρο, ασημί, πράσινο και χρυσαφί. Να έχουμε υπόψη μας ότι οι φωτογραφίες (renders) μπορεί να μην δείχνουν τη σωστή απόχρωση των μοντέλων και μπορεί να διαφέρουν στην πραγματικότητα.

    Η επίπεδη οθόνη και τα πιο στενά περιθώρια είναι δύο στοιχεία που συμπίπτουν με αυτό που είχε πει ο Ice Universe τον Μάιο. Επίσης οι πληροφορίες μιλάνε για ένα chipset 5nm, ότι θα υπάρχει έκδοση με αλουμινένια κατασκευή, αλλά και με ατσάλινη, όπως επίσης και εκδόσεις Wi-Fi only και LTE.

    [via]

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles