18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Evan Blass aka @evleaks. Ο άνθρωπος πίσω από τις μεγαλύτερες διαρροές κινητών αποκαλύπτεται…

    nexusae_evleaks_thumb2Γνωρίζετε το όνομα Evan Blass; Πιθανότατα όχι, εκτός και αν ασχολείστε χρόνια με τη ανάγνωση τεχνολογικών sites και blogs. Το όνομα @evleaks; Χμμ… μάλλον εδώ έχουμε περισσότερες πιθανότητες να πείτε ναι, καθώς αναφερόμαστε στον μεγαλύτερο “leaker” υλικού που αφορά νέα smartphones από τις κορυφαίες εταιρείες του πλανήτη.

    Ο evleaks, λοιπόν, μόλις αποκάλυψε την ταυτότητά του και δεν είναι άλλος από τον Evan Blass, έναν παλιό τεχνολογικό συντάκτη κορυφαίων sites, που, πλέον, ασχολείται ενεργά μόνο με τον twitter λογαριασμό και τις διαρροές του.

    Σε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στο site Android Police, o Evan Blass απάντησε στις πολύ ενδιαφέρουσες ερωτήσεις των συντακτών του site, αποκαλύπτοντας τα πάντα για τον εαυτό του.

    Ο ίδιος είχε εργαστεί από το 2005 έως το 2008 στο Engadget -εκπαιδεύοντας, μεταξύ άλλων, τους τωρινούς επικεφαλής του The Verge, Joshua Topolsky και Nilay Patel– μετέπειτα στο Obsessable.com αλλά και το Pocketnow.com.

    Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, όπως αναφέρει, μία σοβαρή ασθένεια τον έχει κρατήσει μακριά από τη full-time απασχόληση, με αποτέλεσμα να ασχολείται μόνο με το διάσημο twitter account του.

    Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Evan Blass στο Android Police

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles