19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Evan Blass: Διέρρευσε νέες φωτογραφίες που αποτυπώνουν το Project Joan, δηλαδή το LG V30

    Μετά το LG V10 του 2015 και το LG V20 του 2016, η κορεατική εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει το V30 smartphone κάποια στιγμή προς το τέλος του χρόνου. Αν και τα δυο προηγούμενα μοντέλα διέθεταν δευτερεύουσες οθόνες, γνωστές και ως «ticker displays», το LG V30 ίσως διαφοροποιηθεί σε κάποιο βαθμό. Σύμφωνα με ορισμένες φωτογραφίες που διέρρευσαν από τον ιδιαίτερα αξιόπιστο Evan Blass και φαίνεται ότι παρουσιάζουν κάποια παλιά mockups του Project Joan, a.k.a. LG V30, η εταιρεία φαίνεται ότι έχει οραματιστεί το νέο handset να έρθει υπό τη μορφή ενός slider smartphone.

    lg v30

    Συγκεκριμένα, θέλει το smartphone να έρθει με δυο ανεξάρτητες οθόνες αφής, εκ των οποίων η μικρότερη θα ξεπροβάλλει μέσω της κύλισης κάτω από τη μεγαλύτερη και θα αποκαλύπτει μια πιο μεγάλη επιφάνεια για την αλληλεπίδραση με τις εφαρμογές. Εξαιτίας του μεγαλύτερου όγκου της οθόνης που κρύβεται κάτω από την μεγάλη, η υλοποίηση αυτή φαντάζει ως πιο ιδανική σε σχέση με εκείνη που γνωρίσαμε στα LG V10 και LG V20. Ωστόσο, ο ίδιος ο Evan Blass αναφέρει ότι δεν είναι σίγουρο αν η LG συνεχίζει το project αυτό προς την ίδια κατεύθυνση.

    Αν όντως παρουσιαστεί ένα τέτοιο smartphone, τότε θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως μια σύγχρονη αναβίωση του design του LG Chocolate, μιας συσκευής με ιδιαίτερα σημαντική επιτυχία πριν από μια δεκαετία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles