18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Εβδομάδα τρόμου έρχεται στο Vodafone TV

    Δολοφονικοί μασκοφόροι, τρομακτικές κούκλες ρομπότ και δαιμονικές φιγούρες στις πιο δημοφιλείς και σύγχρονες ταινίες θρίλερ που έσπασαν τα ταμεία και εγκαινίασαν μια νέα εποχή για τις ταινίες τρόμου. “Scream VI”, “Evil Dead Rise” έρχονται, ενώ τα “M3gan” και “Violent Night”είναι διαθέσιμα στο Vodafone TV για τους παλιούς και νέους θαυμαστές του horror.

    “SCREAM VI” (από τις 25/5 σε TVOD)

    Το πιο αγαπητό franchise τρόμου κλείνει τα 30 και επιστρέφει, με το Scream VI να αναζωπυρώνει την κληρονομία του slasher, να παραπλανάει και να γοητεύει τόσο το κοινό των 90s όσο και μια σειρά νέων θαυμαστών. Όπως συμβαίνει πάντα με μία ταινία Scream υπάρχουν πολλές ανατροπές που επιφυλάσσονται, αυτή τη φορά οι σεναριογράφοι James Vanderbilt και Guy Busick χτίζουν μια τονική ισορροπία που ξεπερνά τα προηγούμενα sequel του Scream όπου ένας δολοφονικός μασκοφόρος καταδίωκε άγνωστους νέους.

    Συνεχίζοντας την ιστορία της τελευταίας ταινίας η Τάρα (Jenna Ortega) και η αδερφή της Sam Carpenter (Melissa Barrera) που είχαν φύγει από την καταραμένη πόλη Woodsboro συνεχίζουν τη φοίτησή τους σε ένα σχολείο του Μανχάταν παρέα με μία συμμορία φίλων-δυνητικών δολοφόνων. Μόλις μία Ghostface φιγούρα αρχίζει να καταδιώκει ανθρώπους μαχαιρώνοντάς τους, όλοι ξεκινούν να κοιτάζονται καχύποπτα και να παραβιάζουν τους κανόνες για να επιζήσουν από μια ταινία τρόμου.

    “EVIL DEAD RISE” (από τις 22/5 σε PVOD)

    Η Ellie (Alyssa Sutherland) είναι πολύ κοντά στο να μετακομίσει από το ερειπωμένο συγκρότημα διαμερισμάτων που μένει με τα τρία παιδιά της, τον Danny (Morgan Davies), την Bridget (Gabrielle Echols) και την Kassie (Nell Fisher). Ζώντας σε μια ήρεμη μποέμ γειτονιά, το σπίτι τους είναι γεμάτο από δίσκους βινυλίου και διάφορα πλακάρντ. Η άφιξη της αποξενωμένης αδερφής της Ellie, Beth (Lily Sullivan), αναταράσσει τα δεδομένα όταν μετά από έναν σεισμό ανακαλύπτεται ένα κρυμμένο θησαυροφυλάκιο, μέσα στο οποίο υπάρχει ο αρχαίος τόμος «Necronomicon Ex-Mortis». Οι σελίδες του περιέχουν ξόρκια για να καλέσουν κάθε είδους δαιμονικά όντα. Τελικά συμβαίνει το αναπόφευκτο, η ψυχή της μητέρας γρήγορα κυριεύεται από δαίμονες με τα παιδιά της να σοκάρονται και να μάχονται για τη ζωή τους.

    Η καλτ ταινία τρόμου του 1981 του Sam Raimi, “The Evil Dead”, δημιούργησε δύο σίκουελ, μια τηλεοπτική σειρά και μια ταινία του 2013. Τώρα, η ταινία παίρνει άλλη μια τροπή. Με έναν νέο συγγραφέα και σκηνοθέτη (Lee Cronin) και ένα νέο κάστ, το franchise του Raimi αναζητά τις ανησυχίες και τους φόβους της οικογένειας και της μητρότητας.

    “M3GAN” (ήδη διαθέσιμο σε TVOD)

    H M3GAN είναι μια πρωτότυπη κούκλα cyborg, σχεδιασμένη με ακρίβεια, με μεγάλα μπλε μάτια και ικανότητα να μαθαίνει και να προστατεύει τον «πρωταρχικό χρήστη» της. Η τιμή της ανέρχεται όσο ένα οικογενειακό αυτοκίνητο μεσαίου μεγέθους και ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να τη ρυθμίσει είναι η μηχανικός ρομποτικής Τζέμα (Allison Williams). Μετά τον θάνατο της αδερφής και του κουνιάδου της, η Τζέμα αναλαμβάνει την φροντίδα της 8χρονης ανιψιά της, Κάντι (Βάιολετ ΜακΓκρόου). Η Τζέμα αναθέτει την ανατροφή της ανιψιάς της σε ένα ψυχωτικά ζωηρό ρομπότ με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την μικρή Κάντι.

    Η ηθοποιός Amie Donald, η οποία ήταν 11 ετών την εποχή των γυρισμάτων, δίνει κυριολεκτικά πνοή στη ρομποτική αγριότητα της M3GAN, με ευκολία. Κινηματογραφικά στοιχεία, στοιχεία κουκλοθέατρου, και γραφικά υπολογιστή συναντιούνται παράγοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

    “VIOLENT NIGHT” (ήδη διαθέσιμη σε TVOD)

    Δεν είναι Χριστούγεννα, ούτε Πρωτοχρονιά, αλλά ο τρόμος εποχές και γιορτές δεν γνωρίζει. Δείτε τι γίνεται σε αυτό το ανέπλιστα fun θρίλερ, όπου μια ομάδα μισθοφόρων εισβάλλει την Παραμονή Χριστουγέννων στο σπίτι μιας πλούσιας οικογένειας και τους πιάνει όλους ομήρους. Όμως υπολόγισαν λάθος, καθώς ο Άγιος Βασίλης θα προσπαθήσει να τους βγάλει από τη μέση. Ο David Harbour (Stranger Things) παραδίδει μια ερμηνεία έκπληξη στον ρόλο του Άγιου Βασίλη και ποτέ πριν το κυνηγητό δεν ήταν το ίδιο.

    Μπείτε με δική σας ευθύνη και κρατήστε τα φώτα ανοιχτά, θα τα χρειαστείτε.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles