13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Πρόσφατη μάχη στο EVE Online στοίχισε $330.000 στην πραγματικότητα!

    Η Ιστορία μας έχει διδάξει ότι δεν γίνεται να υπάρξει πόλεμος ή μάχη χωρίς απώλειες –άντε, με εξαίρεση τον Αγγλο-Ζανζιβαρινό Πόλεμο με τον θάνατο ενός (!) Βρετανού ναύτη. Ε, και παρ’ ότι πρόκειται για MMO, το EVE Online δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση! O τίτλος της CCP διαθέτει μία υπερπλήρη οικονομία που, έστω κι αν μιλάμε για videogame, βασίζεται σε πραγματικά χρήματα –πραγματικότατα, πιο πραγματικά δεν γίνεται.

    eve-online-battle

    Μια μάχη λοιπόν που ξέσπασε πρόσφατα στο EVE Online είχε ως συνέπεια να υπάρξουν απώλειες. Πολλές απώλειες. Απώλειες που σε πραγματικά χρήματα ισοδυναμούν με –κρατήσου- $330.000! Πάμε και ολογράφως: τριακόσιες τριάντα χιλιάδες δολάρια. Ντόλαρς. Μπακς. Οι μονάδες που καταστράφηκαν είναι αμέτρητες με 75 οχήματα τύπου Titan να έχουν γίνει συντρίμμια. Λεπτομέρεια: καθένα απ’ αυτά στοιχίζει $3.000-3.500

    Το προηγούμενο ρεκόρ καταστροφής Titans ήταν μόλις 12.

    Στην εν λόγω μάχη στο EVE Online που διήρκεσε σχεδόν μία μέρα, συμμετείχαν περισσότεροι από 4.000 παίκτες και βέβαια αποτελεί τη μεγαλύτερη στην δεκαετή ιστορία του παιχνιδιού! Ο αντίκτυπος που είχε ήταν τόσο μεγάλος που η CCP αναγκάστηκε να μειώσει τα «slow down times» στους σέρβερ της προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες στο παιχνίδι!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles