12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Everything is Wonderful: 23 Μαΐου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

    Μία απολαυστική δραματική κομεντί για τη δυνατή φιλία ανάμεσα σε δύο Ευρωπαίες που ψάχνουν την προσωπική τους ευτυχία, ενώ δοκιμάζουν τα όρια της ελευθερίας και της φιλίας τους κατά τη διάρκεια ενός καλοκαιριού στη Νέα Υόρκη. Πρωταγωνιστεί η λαμπερή Τόνια Σωτηροπούλου (Skyfall) στο πλάι της ταλαντούχας Pia Mechler, η οποία υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία αυτής της σύγχρονης ματιάς στον γυναικείο ψυχισμό.

    everything is wonderful

    Ζώντας χωρίς οικονομικούς περιορισμούς, η Γερμανίδα Lena (Pia Mechler) πλήττει όλο και περισσότερο με τη φαινομενικά ανέμελη ζωή της στο όμορφο διαμέρισμά της στο Μπρούκλιν. Η Maria (Τόνια Σωτηροπούλου), μια πρώην σταρ σε σαπουνόπερες, είναι πλέον σερβιτόρα, απογοητευμένη που το όνειρό της να γίνει ηθοποιός στη Νέα Υόρκη φαίνεται ότι θα μείνει ανεκπλήρωτο· Όταν η Lena διαπιστώνει ότι ο σύζυγός της την απατά, οι δύο φίλες αποφασίζουν να συγκατοικήσουν και να βιώσουν μια εβδομάδα ξέφρενου πάρτι.

    Διάρκεια: 79’

    23 Μαΐου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

    Συντελεστές
    Σενάριο/Σκηνοθεσία: Pia Mechler
    Συν-σκηνοθεσία: Stephanie Angel
    Ηθοποιοί: Τόνια Σωτηροπούλου, Pia Mechler, Hannah Herzsprung, Αλέξης Γεωργούλης, James Coker, Ron Brawer, Teddy Griffith, Tyron Ricketts
    Διεύθυνση Φωτογραφίας: Libby Cassinelli, Hollis Meminger

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles