24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    ExoSOLS: οι πρώτοι κατά παραγγελία ορθοπεδικοί πάτοι παπουτσιών τυπωμένοι σε 3D εκτυπωτή

    Σε πονάνε τα πόδια σου; Αν ναι, να ξέρεις πως δεν είσαι ο μόνος. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη, το 77% των Αμερικανών έχουν πόνους τα πόδια. Οι πάτοι ExoSOLS της SOLS Systems είναι η λύση στο πρόβλημα σου. Σχεδιασμένοι αποκλειστικά για σένα, οι πάτοι ExoSOLS ταιριάζουν ακριβώς στην καμάρα των ποδιών σου για καλύτερη στήριξη σε σχέση με τους κλασσικούς ορθοπεδικούς πάτους.

    φδγ

    Συνδυάζοντας το στυλ, την τεχνολογία και την εμβιο-μηχανική, ο σκοπός της εταιρίας είναι η προστασία των αρθρώσεων, η ευθυγράμμιση του σώματος και η ώθηση του σώματος προς τα εμπρός.

    νβσφ

    Τρία εξαρτήματα δημιουργούν τα ExoSOLS. Η εταιρία αναφέρεται σε αυτά ως «ανακούφιση», «ευθυγράμμιση» και «ώθηση». Το πάνω στρώμα είναι ένα μαξιλάρι αφρού 3 χιλιοστών για άνεση (ανακούφιση), το οποίο ασκεί ισάριθμη πίεση στην πατούσα και μειώνει τους κραδασμούς σε όλο το πόδι. Το μεσαίο στρώμα είναι ένα κέλυφος (ευθυγράμμιση) εκτυπωμένο σε 3D εκτυπωτή, με το κατάλληλο πολυμερές, βάση των φωτογραφιών των ποδιών και τις πληροφορίες σχετικά με το σώμα, τον τρόπο ζωής και τους στόχους του χρήστη. Ένα βαθύ, σταθερό τακούνι παρέχει τη ώθηση. Η τιμή τους δεν μας είναι γνωστή ακόμα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles