21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Exploringgreece.tv: Ανακαλύπτοντας την Ελλάδα για τα 200 χρόνια Ελληνικής Επανάστασης!

    1821-2021. 200 χρόνια από το ξεκίνημα της Ελληνικής Επανάστασης. Από την Αγία Λαύρα, στις πρώτες ημέρες της ανάπτυξης και από την Ελληνική Πολιτεία στο Βασίλειο της Ελλάδας, έως τη Μεταπολίτευση και την Γ’ φάση της Ελληνικής Δημοκρατίας. Η ταξιδιωτική ιστοσελίδα exploringgreece.tv, γιορτάζει τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821, δημιουργώντας ένα mini site με την ιστορική πορεία της χώρας.

    Η επετειακή ενότητα του exploringgreece.tv ταξιδεύει στο χρόνο με ένα ξεχωριστό τρόπο

    Καταγράφει τα σημαντικότερα γεγονότα από τη σύσταση του ελληνικού κράτους μέχρι το σήμερα. Διακόσια χρόνια μέσα σε 11 περιόδους με 120 σκίτσα εμπνευσμένα από πίνακες ζωγραφικής, χαρακτηριστικές φωτογραφίες και μοναδικά πορτραίτα πρωθυπουργών. Απολαυστικά timelines που κάνουν ευχάριστη την πλοήγηση, προσφέροντας πληροφόρηση με μια διαφορετική ματιά.

    Ποια τοποθεσία της Ελλάδας έχει αναδείξει τους περισσότερους πρωθυπουργούς; Ποιο πολιτικό πρόσωπο κυβέρνησε περισσότερες φορές;

    Το exploringgreece.tv εξερευνεί την Ελλάδα μέσα από ημερομηνίες-σταθμούς και γεγονότα που άλλαξαν την ιστορία. Ένα ταξίδι σε ιστορικά μέρη. Ένα ταξίδι στο σήμερα. Σε 200 χρόνια, οι Έλληνες πέτυχαν πολλά. Η ιστορία έχει γραφτεί…

    Το exploringgreece.tv είναι μια ταξιδιωτική ιστοσελίδα που προβάλλει την Αθήνα και την λαμπρή ιστορία της, αποκαλύπτει τους αμέτρητους κρυμμένους θησαυρούς της Αττικής, αναδεικνύει την απαράμιλλη ομορφιά της Ελλάδας και εξερευνά τον πολιτιστικό πλούτο της Κύπρου. Η δημοσιογραφική ομάδα του exploringgreece.tv επισκέπτεται μέρη και μοιράζεται τις εμπειρίες της, παρουσιάζει τα αξιοθέατα που συναντά και την ιστορικότητα τους, ανακαλύπτει κρυμμένα μυστικά και προτείνει εναλλακτικές δραστηριότητες και γαστρονομικές απολαύσεις.

    Υψηλάντου 37, Αθήνα 10676, τηλ 210 7259120

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles