13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    F1 2014. Ανακοινώθηκε το γνωστό racing για PC, PS3 και Xbox 360!

    H Codemasters, η οποία ειδικεύεται στην ανάπτυξη racing games, επιβεβαίωσε πρόσφατα την ύπαρξη του F1 2014, ενός game που όπως μπορείτε να καταλάβετε και από τον τίτλο του, θα είναι αφιερωμένος στο διασημότερο πρωτάθλημα αυτοκίνησης στον κόσμο. Όπως ανακοινώθηκε, το F1 2014 που είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου, δεν θα κάνει την εμφάνιση του στο PlayStation 4 και στο Xbox One, αλλά στις κονσόλες προηγούμενης γενιάς (PlayStation 3, Xbox 360), καθώς και στα PC!

    F1_2014_1

    Το νέο F1, ως το επίσημο παιχνίδι της Formula 1 αναμένεται να παρουσιάζει επί τις οθόνης όλες τις πρόσφατες αλλαγές που έχουν λάβει χώρα στο γνωστό πρωτάθλημα, όπως για παράδειγμα είναι η χρήση νέων κινητήρων turbo, το σύστημα ERS, αλλά και οι αλλαγές στο εξωτερικό design των μονοθέσιων. Όσον αφορά, τις αλλαγές στο gameplay που θα υπάρχουν στο νέο F1 game, οι υπεύθυνοι της Codemasters εμφανίστηκαν φειδωλοί στις δηλώσεις τους και δεν θέλησαν να αποκαλύψουν περισσότερα, όμως αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι σε σύγκριση με τον προηγούμενο τίτλο θα υπάρχει ένα νέο σύστημα αξιολόγησης της πορείας των in-game οδηγών, ενώ παράλληλα θα προστεθεί και η νέα πίστα στο Sochi της Ρωσίας, η οποία από τον Οκτώβριο θα βρίσκεται στο επίσημο πρόγραμμα των αγώνων της Formula 1.

    F1_2014_4

    F1_2014_2

    Παρόλα αυτά, οι χρήστες των PlayStation 4 και Xbox One δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, καθώς στις αρχές του 2015 αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα νέο F1 game, το οποίο θα εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες των νέων κονσολών. Σύμφωνα μάλιστα με τον creative director του παιχνιδιού, Stephen Hood, οι χρήστες των νέων κονσολών θα λαμβάνουν τακτικά digital content updates, τα οποία θα τους κρατούν πλήρως ενήμερους για την εξέλιξη του πρωταθλήματος F1!

    Δείτε το video που ακολουθεί για να πάρετε μία πρώτη γεύση από τον τίτλο της Codemasters και θαυμάστε το υψηλό επίπεδο της λεπτομέρειας, το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα ικανοποιήσει και με το παραπάνω τους φίλους των ποιοτικών racing sims!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles