19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Γνωρίστε τις 5 σημαντικές αλλαγές που φέρνει το Facebook στα προφίλ σας

    Πέντε μεγάλες αλλαγές λανσάρει το Facebook στα προφίλ των χρηστών.

    1). Τη δυνατότητα να κάνετε pin “Featured Photos” στην κορυφή του προφίλ σας.
    2) Προσωρινές Profile Pics.
    3) Ευκολότερους ελέγχους προβολής για τα “About Info”, περιλαμβάνοντας νέο πεδίο βιογραφίας 100 χαρακτήρων.
    4) Σχεδίαση επικεντρωμένη στο mobile design, με φωτογραφία στο κέντρο του προφίλ και μεγάλους χώρους για τις φωτογραφίες και τους φίλους σας.
    5) Τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε ένα video 7 δευτερολέπτων για φωτογραφία προφίλ.

    03-featured-photos_cy_final

    Έτσι, μπορείτε πλέον να επιλέγετε έως πέντε φωτογραφίες σας, οι οποίες θα βρίσκονται “καρφιτσωμένες” σε εμφανές πεδίο στο πάνω μέρος του προφίλ σας, ώστε να δείχνετε με μία ματιά ποιος είστε και τι σας αρέσει περισσότερο, στους φίλους σας ή όσους βλέπουν το προφίλ σας. Θα μπορείτε π.χ. να ανεβάζετε εκεί φωτός από ένα αγαπημένο πρόσωπο, το κατοικίδιό σας, έναν αγαπημένο προορισμό, μία… selfie κ.ά.

    02_temporary-profile-pic_vacation

    Όσον αφορά προσωρινές φωτό προφίλ, θα μπορείτε να επιλέγετε πλέον μία νέα φωτό ως κεντρική στο προφίλ του η οποία όμως να παραμείνει εκεί για κάποιο χρονικό διάστημα, π.χ. για κάποιες ώρες ώστε να υποστηρίξετε ένα σκοπό, ένα gay pride, τον εορτασμό των Χριστουγέννων, το… χιόνι που έπεσε κοντά στο σπίτι σας κ.ά.

    Το Facebook, όμως, αλλάζει και το πεδίο “About” του προφίλ σας. Πλέον, τα στοιχεία που έχετε επιλέξει να είναι δημόσια εμφανίζονται στο προφίλ ακριβώς κάτω από τη φωτό σας, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να περιγράψετε τον εαυτό σας με έως 100 χαρακτήρες, “παρουσιάζοντας” καλύτερα τον εαυτό σας με μία ματιά και με έναν ακόμη τρόπο.

    Επιπλέον, έχει σχεδιαστεί ένα νέο mobile-first design που κάνει την φωτογραφία profile μεγαλύτερη και την τοποθετεί στο κέντρο της οθόνης. Από κάτω, υπάρχουν μεγάλα sessions με τις φωτό αλλά και τους φίλους σας,

    01-video_gifs_final

    Τέλος, σύντομα θα μπορείτε να ανεβάζετε και profile videos έως 7 δευτερολέπτων που θα παίζουν αυτόματα στο προφίλ σας, χωρίς ήχο (αλλά και με ήχο αν κάποιος το επιλέξει)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles