20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    Facebook: Απαγορεύει τις διαφημίσεις που σχετίζονται με cryptocurrencies

    Τα cryptocurrencies είναι πολύ hot αυτή την περίοδο και αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό. Το Facebook κρίνει ότι πρέπει να προστατεύσει τους χρήστες του από κάτι που μπορεί να τους προσφέρει χρήματα, μπορεί όμως και να τους κάνει να χάσουν πολλά (σκεφτείτε το, σαν την τρέλα που είχαμε κάποτε με το χρηματιστήριο), έτσι πλέον απαγορεύει τις διαφημίσεις που σχετίζονται μεταξύ άλλων με ψηφιακά νομίσματα. Η ίδια απαγόρευση να σημειώσουμε ότι αφορά και το Instagram, ένα κοινωνικό δίκτυο που ανήκει στο Facebook επίσης.

    facebook

    To Facebook γράφει για το θέμα τα εξής:

    “Θέλουμε οι χρήστες μας να συνεχίσουν να ανακαλύπτουν και να μαθαίνουν για νέα προϊόντα και υπηρεσίες μέσω διαφημίσεων στο Facebook χωρίς φόβο απάτης ή εξαπάτησης. Λέγοντας αυτό, υπάρχουν πολλές εταιρείες που διαφημίζουν binary options, ICOs και cryptocurrencies που δε λειτουργούν καλόπιστα.

    Αυτή η πολιτική είναι σκόπιμα διαδεδομένη. Εμείς εργαζόμαστε για την ανίχνευση παραπλανητικών διαφημιστικών πρακτικών και η αλλαγή που σημειώνουμε (η απαγόρευση τέτοιων διαφημίσεων) θα ενεργοποιηθεί στις πλατφόρμες μας, όπως το Facebook, το Audience Network και το Instagram… Η νέα πολιτική αποτελεί μέρος μιας συνεχιζόμενης προσπάθειας για τη βελτίωση της ακεραιότητας και της ασφάλειας των διαφημίσεών μας και για να καταστήσουμε πιο δύσκολο για απατεώνες να επωφεληθούν από την παρουσία τους στο Facebook”

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles