21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η εφαρμογή Facebook Messenger σύντομα και σε Windows Phone! [MWC 2014]

    Η Microsoft ανακοίνωσε μέσω του MWC 2014 πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να κυκλοφορήσει η εφαρμογή Facebook Messenger για Windows Phone συσκευές. Την ανακοίνωση έκανε ο Joe Belfiore, διευθυντής του τμήματος Windows Phone της Microsoft, ο οποίος είπε επίσης πως οι δοκιμές έχουν ξεκινήσει εδώ και κάποιο καιρό σε συνεργασία με το Facebook και όλα πάνε καλά.

    Facebook Messenger for Windows Phone

    Η εφαρμογή αναμένεται να έχει, εκτός από τις βασικές λειτουργίες chat, τα stickers (μεγάλα emoticons), καθώς επίσης και τις λειτουργίες διαμοιρασμού πολυμέσων και τοποθεσίας. Δε γνωρίζουμε αν η λειτουργία Chat Heads θα είναι διαθέσιμη για ευκολότερο chat χωρίς διακοπές για το χρήστη. Η εφαρμογή αναμένεται να γίνει διαθέσιμη για εκδόσεις Windows Phone 8 και έπειτα, χωρίς να γνωρίζουμε τι θα γίνει με τις Windows Phone 7 συσκευές.

    Το Facebook Messenger είναι μία από τις πολλές εφαρμογές τις οποίες ζητούν οι κάτοχοι συσκευών με Windows Phone, καθώς το λειτουργικό διαθέτει λίγες εφαρμογές σε σχέση με τους ανταγωνιστές του, Android και iOS, κάτι το οποίο είχε παρατηρήσει και ο συνάδελφος συντάκτης του Digital Life, Πέτρος Κηπουρόπουλος.

    Ωστόσο, σε σχέση με το 2012, το 2013 το Windows Phone σχεδόν διπλασίασε το ποσοστό του στην αγορά από 2,4% σε 3,3%, αφού πουλήθηκαν παγκοσμίως συνολικά 33.400.000 συσκευές με αυτό.

    Τέλος, η Microsoft σκέφτεται σοβαρά να φέρει Android εφαρμογές στο Windows Phone, κάτι το οποίο σίγουρα θα ανεβάσει στα μάτια των χρηστών το λειτουργικό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles