20.8 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Ευκολότερο unfollow/refollow και επιλογή να βλέπετε… λιγότερα από ένα φίλο σας προσφέρει το Facebook

    Περισσότερες επιλογές, όσον αφορά τη διαχείριση αυτών που εμφανίζονται στο News Feed σας, δίνει πλέον το Facebook.

    Έτσι, τώρα θα μπορείτε να πραγματοποιείτε με μεγαλύτερη ευκολία unfollow και refollow σε άτομα, pages και groups από τα νέα News Feed settings του δημοφιλούς social networking site. Εκεί θα βλέπετε μία λίστα με τις top επιλογές ατόμων, σελίδων και groups που έχετε δει την περασμένη εβομάδα και θα μπορείτε να πραγματοποιείτε, πιο εύκολα από ποτέ, follow και unfollow, ανάλογα με τι πραγματικά θέλετε να περιλαμβάνει το News feed σας.

    see-less-from-facebook

    Επιπλέον, για ακόμη περισσότερη προσαρμογή του News Feed στις προτιμήσεις σας, πλέον κάθε φορά που θα κάνετε hide ένα ποστ το οποίο δε θέλετε να δείτε ή δε σας ενδιαφέρει, θα έχετε την επιλογή να τσεκάρετε το “See less from”, ώστε να βλέπετε λιγότερα από το εν λόγω άτομο ή σελίδα αλλά και επιπλέον επιλογή για unfollow. Αν επιλέξετε το “See less from…” αυτό δε σημαίνει ότι θα σταματήσετε εντελώς να τον ακολουθείτε, αλλά απλά ότι το Facebook θα εμφανίζει λιγότερες από τις δημοσιεύσεις του σε εσάς.

    newsfeedcontrols31

    Τα νέα News Feed settings θα είναι διαθέσιμα από σήμερα σε desktop και mobile, ενώ οι νέες επιλογές για feedback σχετικά με το News Feed σας θα διατεθούν σήμερα για desktop και για mobile μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες.

    Δείτε περισσότερα στο video του Facebook που ακολουθεί.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles