13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Γνωρίστε το Paper, το News Reader app του Facebook!

    Πολλές φήμες ήθελαν εδώ και καιρό το Facebook να κυκλοφορεί ανεξάρτητη εφαρμογή, η οποία θα αναλαμβάνει να ενημερώνει τους χρήστες κινητών συσκευών. Τελικώς, η εφαρμογή έκανε την εμφάνιση της με ονομασία Paper, προερχόμενη από μία ομάδα 15 μελών ονόματι Facebook Creative Labs, η οποία όπως φαίνεται θα δημιουργήσει περισσότερες εφαρμογές στο μέλλον, με στόχο να υποστηρίξει τους ποικίλους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι θέλουν να συνδεθούν και να μοιραστούν.

    facebook paper news reader app

    Το Paper πρόκειται για μία εφαρμογή για smartphones και tablets, η οποία αναμένεται να κάνει εμφάνιση στο App Store στις 3 Φεβρουαρίου, μία μέρα πριν τα 10α γενέθλια του Κοινωνικού Δικτύου. Μέσω του Paper, οι χρήστες μπορούν να βιώνουν τη Facebook εμπειρία της Αρχικής τους Σελίδας και να ενημερώνονται γύρω από διάφορες κατηγορίες, μέσω ενός νέου, διαφορετικού και πιο εικονικού τρόπου.

    Το Paper θα κυκλοφορήσει με 19 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των sports, tech, pop culture και “LOL.”, οι οποίες θα επιλέγονται τόσο από ανθρώπους, όσο και από έναν ειδικά διαμορφωμένο αλγόριθμο, και θα περιέχουν δημόσιες δημοσιεύσεις του Facebook από ειδησεογραφικά sites, bloggers και δημόσια πρόσωπα. Η εμπειρία δε θα είναι, προς το παρόν, προσωπική για κάθε χρήστη, αλλά όλοι οι χρήστες θα βλέπουν τα ίδια αποτελέσματα.

    facebook paper news reader app

    Εν τέλει, οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν τις δικές τους ιστορίες, να προβάλουν τις ιστορίες των φίλων τους και να εξερευνούν νέο, δημόσιο και δημοφιλές περιεχόμενο, μέσω μιας εφαρμογής η οποία λειτουργεί με διάφορες απλές κινήσεις και έχει αρκετά όμορφα γραφικά. Για παράδειγμα, οι εικόνες είναι μεγαλύτερες και οι χρήστες μπορούν να γέρνουν τη συσκευή τους για να βλέπουν μια εικόνα απ’άκρη σ’άκρη.

    Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για περισσότερα στοιχεία στα γραφικά της εφαρμογής και μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε τη σελίδα του Paper για περισσότερες λεπτομέρειες στη χρήση της.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles