17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Facebook προς υπαλλήλους: “Μόνο Android!”

    Φαίνεται πως το Facebook δουλεύει για να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών με την υπηρεσία του, μέσω mobile συσκευών και αυτό μας αρέσει. Δεν εξηγείται αλλιώς το γιατί αναγκάζει ουσιαστικά μια μερίδα υπαλλήλων του να χρησιμοποιούν μόνο Android smartphones!

    facebook-android-log-in_1020

    Ο Michael Cox, chief product officer του Facebook, πήρε την πρωτοβουλία και ωθεί μια μερίδα των υπαλλήλων της ομάδας του να αφήσουν τις συσκευές που χρησιμοποιούν κανονικά και να υιοθετήσουν το Facebook στο Android. Αυτό με το σκοπό να διαπιστώσουν από πρώτο χέρι πως δισεκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο αλληλεπιδρούν με το Facebook μέσω των smartphones τους και να διορθώσουν όσα προβλήματα υπάρχουν, αλλά και να κάνουν ταχύτερη τη λειτουργία της υπηρεσίας στην Android πλατφόρμα.

    FacebookAndroidBanner

    Είναι κάτι πολύ σημαντικό καθώς συχνά οι developers αγνοούν πολλά από τα προβλήματα που παρουσιάζουν οι εφαρμογές τους σε πραγματικές συνθήκες χρήσης, ή το πόσο αργά λειτουργούν, παρά το ότι “θεωρητικά” τα specs των smartphones είναι αρκετά για να τις τρέξουν γρήγορα. Βεβαιώς, αυτό εν μέρει υποδηλώνει πως το Facebook στο iPhone είναι πιό γρήγορο, ή μάλλον δεν είναι τόσο αργό όσο στο Android…διαλέξτε εσείς την ερμηνεία.

    Ελπίζουμε σύντομα να δούμε τα θετικά αποτελέσματα αυτής της αλλαγής από τον Michael Cox…

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles