23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Facebook: Τέλος στο πείραμα με το δεύτερο News Feed!

    Τον περασμένο Οκτώβριο, είχαμε για πρώτη φορά ενημέρωση για την πρόθεση του Facebook να χωρίσει το News Feed μας στα δύο: ένα που περιλαμβάνει τα non-promoted posts από σελίδες και εκδότες με την ονομασία Explore και ένα για τους φίλους και την οικογένειά μας. Φαίνεται όμως ότι το “πείραμα” απέτυχε

    facebook

    Στις έξι χώρες που δοκιμάστηκε (Βολιβία, Καμπότζη, Γουατεμάλα, Σερβία, Σλοβακία και Σρι Λάνκα) δεν άφησε τα αποτελέσματα που αναμενόταν, καθώς το Facebook διαπίστωσε ότι ο διαχωρισμός των feeds δεν οδήγησε στην πραγματικότητα σε αυξημένες συνδέσεις με τους φίλους και την οικογένεια όπως είχε σχεδιαστεί και αποδείχθηκε ότι ο κόσμος δε θέλει δύο διαφορετικά feeds.

    Έτσι ο νέος σχεδιασμός του feed δε θα συνεχίσει να υφίσταται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι επηρεάζονται οι αλλαγές στο News Feed που ανακοινώθηκαν πριν λίγο καιρό.

    Τον Ιανουάριο, το Facebook είχε ανακοινώσει ότι δίνει προτεραιότητα σε “σημαντικές κοινωνικές αλληλεπιδράσεις”, μια κίνηση που θα περιλαμβάνει περισσότερα posts από τους φίλους και την οικογένεια και λιγότερες ενημερώσεις από media οργανισμούς και επιχειρήσεις.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles