21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Facebook: Βάζει τέλος στα podcasts στις 3 Ιουνίου

    Το Facebook διανύει μια περίοδο αλλαγών. Στο πλαίσιο, αυτό αποφάσισε να κλείσει την πλατφόρμα podcast που είχε λανσάρει πριν από περίπου ένα χρόνο, καθώς δε φαίνεται να είχε μεγάλη ανταπόκριση. Οι δημιουργοί podcast δε θα μπορούν στο εξής να ανεβάσουν νέα shows στην υπηρεσία από αυτή την εβδομάδα, ενώ η πλατφόρμα θα κλείσει εντελώς στις 3 Ιουνίου, σύμφωνα με το Bloomberg News. Το Facebook επιβεβαίωσε την είδηση, χωρίς όμως να ανακοινώσει την επίσημη ημερομηνία διακοπής.

    Η εταιρεία προχώρησε σε αυτή την κίνηση, επαναξιολογώντας τα προϊόντα της που σχετίζονται με τον ήχο. Τέλος δε μπαίνει μόνο στα podcasts αλλά και στα Soundbites και Audio hubs. Παράλληλα, ενσωματώνει τα live-streaming Live Audio Rooms στο Facebook Live suite.

    Ο εκπρόσωπος της Meta δήλωσε ότι αυτές οι αλλαγές θα απλοποιήσουν τις υπηρεσίες ήχου που προσφέρει η εταιρεία, πράγμα που είναι και το ζητούμενο μετά από σχεδόν ένα χρόνο πειραματισμού.

    Διαβάστε επίσης:

    Twitter: Θα υπάρξουν τελικά χρεώσεις μετά την εξαγορά από τον Έλον Μασκ;

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles