15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Φαγητό από δημοφιλείς τίτλους του Playstation “ζωντάνεψε” σε εστιατόρια της Αυστραλίας

    Η μαγεία των video games έγκειται στο γεγονός ότι επιτρέπει στους παίκτες να εξερευνήσουν εμπειρίες που ποτέ δε θα μπορούσαν στην πραγματική ζωή. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει νίκες στη Formula 1, ασύστολους πυροβολισμούς ή μάχες μέχρι θανάτου. Παράλληλα, στη σφαίρα της φαντασίας μπορούν να τοποθετηθούν και εμπειρίες που σχετίζονται με το φαγητό που τρώνε οι δημοφιλείς χαρακτήρες των video games, κάτι που φαίνεται ότι η Sony λαμβάνει υπόψη!

    Γευστικό ταξίδι μόνο για gamers

    Στο πλαίσιο της καμπάνιας “Playstation to Plate“, το φαγητό από δημοφιλείς τίτλους παιχνιδιών “ζωντάνεψε” και μάλιστα μερικοί φανς στην Αυστραλία είχαν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν. Μιλάμε για γευστικές επιλογές από τα Unchartered 4: A Thief’s End, Ratchet and Clank: Rift Apart και The Last of Us: Part 2, τα οποία απέκτησαν πραγματική υπόσταση σε 3 εστιατόρια στο Σίδνεϋ και τη Μελβούρνη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να παραγγείλουν πιάτα από επιλεγμένους τίτλους του Playstation και να ταξιδέψουν, έστω και γευστικά, σε ένα διαφορετικό σύμπαν.

     

    Διαβάστε επίσης: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! To Minecraft κυριαρχεί στο YouTube με 1 τρισεκατομμύριο views! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles