18.6 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Fallout: Δείτε το πρώτο φανταστικό trailer!

    Ύστερα από μια εξαιρετικά πετυχημένη πορεία στον κόσμο του gaming, το franchise του Fallout έφτασε η στιγμή να «ανοίξει» τα φτερά του και να κατακτήσει και τον κόσμο του TV streaming! H Amazon όπως όλα δείχνουν σχεδιάζει να ρίξει πολλά λεφτά στη νέα αυτή παραγωγή, δίνοντας live-action πνοή στο δημιουργικό όραμα του ξεχωριστού Todd Howard. Με τη σειρά να είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα στις 12 Απριλίου του 2024, ήρθε και η στιγμή να παρακολουθήσουμε το πρώτο teaser trailer της, το οποίο αν μη τι άλλο μας δίνει μια καλή πρώτη γεύση από το εφιαλτικό σύμπαν του Fallout!

    Ακολουθώντας την παράδοση, το trailer εστιάζει στις περιπέτειες μιας Vault dweller, η οποία αφήνει πίσω της τον ασφυκτικό και προστατευμένο κόσμο του Vault της και ξεχύνεται σε μια περιπέτεια επικών διαστάσεων στη wasteland του Los Angeles. Το trailer που θα δείτε παρακάτω κάνει τεράστιο fan service, καθώς εάν ανήκετε στους fans της δημοφιλούς gaming σειράς, σίγουρα θα βρεθείτε σε ένα… «γνώριμο» περιβάλλον, με τις απέραντες post-apocalyptic εκτάσεις, τα Ghouls, την Brotherhood of Steel και άλλες πολλές εμβληματικές στιγμές και περσόνες που χάρισαν απλόχερα τα Fallout games στην gaming community. Το Fallout φέρει την υπογραφή των Lisa Joy και Jonathan Nolan (οι οποίοι γνωρίζουν από post-apocalyptic settings λόγω… Westworld), ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους αναμένεται να απολαύσουμε τους Ella Purnell (Yellowjackets), Walton Goggins (Justified) και Kyle MacLachlan (Twin Peaks). Πατήστε το play και… n’joy!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles