16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Fallout: Μέσα στο 2022 ξεκινούν τα γυρίσματα για την τηλεοπτική μεταφορά

    Το Fallout αποτέλεσε ένα θρυλικό παιχνίδι για την εποχή του και ήταν ζήτημα χρόνου να το δούμε να μεταφέρεται και στην TV. Η σειρά Fallout της Amazon, που ανακοινώθηκε προ διετίας, θα βασίζεται στο post-apocalyptic game της Bethesda και το επεισόδιο της πρεμιέρας θα σκηνοθετήσει ο Jonathan Nolan. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στη χρονιά και από τα Amazon Studios αποκαλύφθηκε ότι οι Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel) και Graham Wagner (Silicon Valley) συμμετέχουν στην παραγωγή.

    Προς το παρόν, πέρα από το γεγονός ότι το 2020 τα Amazon Studios απέκτησαν τα δικαιώματα για την τηλεοπτική μεταφορά, δε γνωρίζουμε ιδιαίτερες λεπτομέρειες ούτε για την πλοκή ούτε για τους πρωταγωνιστές. Όμως, αφού η σειρά απέκτησε και επίσημα σκηνοθέτη, σύντομα αναμένουμε ανακοινώσεις για το καστ.

    Διαβάστε επίσης:

    Έτοιμο το remake του “The Last of Us” για PS5 – Φήμες θέλουν να κυκλοφορεί το δεύτερο εξάμηνο του 2022

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles