15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Fallout: Πρώτη ματιά στη σειρά – υπερπαραγωγή της Amazon

    Η Amazon αποκάλυψε μερικές ακόμα πληροφορίες και κάποιες εικόνες για την επερχόμενη σειρά Fallout, που θα φτάσει στο Prime Video στις 12 Απριλίου. Το show βασίζεται στο γνωστό franchise παιχνιδιών και πρωταγωνιστεί η Ella Purnell (Yellowjackets) ως μια αφελής νεοφερμένη στον μετα-αποκαλυπτικό κόσμο που είχε πέρασε άνετα τη ζωή της κρυμμένη υπογείως.

    Η σειρά λαμβάνει χώρα το έτος 2296, δηλαδή 219 χρόνια αφότου ο πυρηνικός πόλεμος κατέστρεψε τη Γη, οδηγώντας επιζώντες σε υπόγεια καταφύγια. Η Lucy είναι μια αισιόδοξη Vault Dweller με ένα παναμερικανικό πνεύμα και το Vault Boy, το εμβληματικό λογότυπο του παιχνιδιού, εμφανίζεται ως μασκότ στην υπόγεια κατοικία της. Τον Ghoul θα υποδυθεί ο Walton Goggins (Justified, The Hateful Eight) που κλέβει την παράσταση σε έναν ρόλο που φαίνεται “κομμένος και ραμμένος” πάνω του.

    Η σειρά προέκυψε από τους δημιουργούς του Westworld Nolan και Lisa Loy. Οι ίδιοι αναφέρουν ότι η ιστορία ακολουθεί τα παιχνίδια σε αρκετά σημεία. «Είχαμε πολλές συζητήσεις για το στυλ του χιούμορ, το επίπεδο της βίας, το στυλ της βίας», δήλωσε ο Howard της Bethesda, εκτελεστικός παραγωγός της σειράς. “Κοιτάξτε, το Fallout μπορεί να είναι πολύ δραματικό, σκοτεινό και μετα-αποκαλυπτικό, Νομίζω ότι τα στοιχεία αυτά πέρασαν και στην τηλεοπτική σειρά».

    Διαβάστε επίσης:

    Netflix: Όλες οι σειρές που θα δούμε το Δεκέμβριο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles