17 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Fan αναδημιούργησε το trailer του GTA 6 στο Minecraft – Δείτε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα

    Το Grand Theft Auto 6 αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2025, αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα λανσαρίσματα όλων των εποχών. Η κυκλοφορία του πρώτου trailer το Δεκέμβριο δημιούργησε πραγματικό «πανδαιμόνιο» στο διαδίκτυο και τα σενάρια για την επερχόμενη κυκλοφορία ήδη “οργιάζουν”. Ήταν ζήτημα χρόνου επομένως να δούμε το trailer να μεταφέρεται και στο Minecraft.

    Το trailer του GTA 6 διαρκεί ενάμιση λεπτό και θέτει τέλεια τις βάσεις για το παιχνίδι. Οι παίκτες θα επιστρέψουν στο Vice City και θα εξερευνήσουν τις γύρω περιοχές για πρώτη φορά, καθώς η Rockstar προσπαθεί να σατιρίσει τη Florida. Το παιχνίδι θα ακολουθήσει τη Lucia και τον φίλο της, την ώρα που συμμετέχουν σε διάφορα εγκλήματα. Προς το παρόν, δεν είναι γνωστά πολλά στοιχεία για το παιχνίδι, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους fans να δείξουν τον ενθουσιασμό τους. Η Rockstar Games έχει εργαστεί σκληρά για να πετύχει μια ισχυρή πρώτη εντύπωση και ήταν τόσο αποτελεσματική που οι fans αναδημιουργούν το trailer. Είδαμε το video του GTA 6 σε μορφή LEGO, κάποιος άλλος το αναδημιούργησε στο GTA V και τώρα… κάποιος το μεταφέρει στο Minecraft. Ο YouTuber EvilGame αναδημιούργησε το spot του GTA 6 στο Minecraft και σίγουρα αξίζει να ρίξετε μια ματιά. Δεδομένου του χρόνου που χρειάζεται για να γίνει κάτι στο Minecraft –ιδιαίτερα όταν είναι κάτι τόσο λεπτομερές όσο οι κόσμοι της Rockstar – είναι πραγματικά εντυπωσιακό το αποτέλεσμα.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Διαβάστε επίσης:

    47 video games που θα χαθούν μαζί με το Xbox 360 store τον Ιούλιο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles