17.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Fans του Diablo 4 προετοιμαστείτε! Στις 23 Ιανουαρίου η 3η σεζόν

    Οι fans δε θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ, καθώς η 3η σεζόν του Diablo 4 αναμένεται να ξεκινήσει στις 23 Ιανουαρίου. Εκτός από την ανακοίνωση της ημερομηνίας, ωστόσο, η Blizzard δεν μας έχει πει ακόμη τι ακριβώς θα περιλαμβάνει η νέα σεζόν. Παρόλα αυτά, αναμένονται σχετικές πληροφορίες σε προγραμματισμένο live stream στο εγγύς μέλλον.

    Πρακτικά αυτό σημαίνει πως οι παίκτες του Diablo 4 έχουν στη διάθεσή τους λιγότερο από δύο εβδομάδες για τη 2η σεζόν, η οποία, εδώ και αρκετούς μήνες, τοποθέτησε στο επίκεντρο τις βαμπιρικές σφαγές. Έχει επίσης δικό της storyline, το οποίο θα πρέπει να ολοκληρωθεί αρκετά σύντομα.

    Σε γενικές γραμμές θα λέγαμε ότι το Diablo 4 βρίσκεται σε λίγο περίεργο φάση αυτή την περίοδο. Η προαναφερθείσα σεζόν 2 έφερε μαζί της κάποιες θετικές αλλαγές στο περιεχόμενο του τελικού παιχνιδιού και στον τρόπο με τον οποίο είναι δομημένο, αλλά το παιχνίδι εξακολουθεί να έχει μερικά αξιοσημείωτα ζητήματα. Επιπλέον, κάθε νέα σεζόν απαιτεί από τους παίκτες να δημιουργήσουν και να ανεβάσουν level έναν νέο ήρωα – κάτι που, δεδομένου του σχετικό αργού  post-campaign character progression, μπορεί να είναι μια πολύ χρονοβόρα διαδικασία.

    Διαβάστε επίσης:

    Εθισμένοι gamers και shopping therapy – Τι αποκαλύπτει νέα έρευνα (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles