20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Σούπερ διαγωνισμός στο Far Cry Primal στέλνει τον τυχερό νικητή σε μία σπηλιά… “5 αστέρων”!

    Η Ubisoft τρέχει έναν εξαιρετικά πρωτότυπο διαγωνισμό για το πολυαναμενόμενο Far Cry Primal, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα συζητηθεί πολύ από τους gamers και τους fans του Far Cry, καθώς ο τυχερός θα μπορέσει να βιώσει μία ανεπανάληπτη εμπειρία, πλησιάζοντας έστω και για λίγο στον τρόπο ζωής των πρωτόγονων ανθρώπων, ζώντας για μία ολόκληρη ημέρα σε μία παγωμένη και απομωνομένη σπηλιά, χωρίς να έχει καν στη διάθεση του τα… απαραίτητα!

    Far Cry Primal 2 b

    Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, οποιοσδήποτε είναι κάτοικος: Γαλλίας, Αγγλίας, Γερμανίας, Ισπανίας, Βελγίου και Ολλανδίας θα μπορεί να λάβει μέρος στέλνοντας ένα έξυπνο tweet στο λογαριασμό: @FarCryPrimal, περιλαμβάνοντας επίσης το hashtag: #cavebnb στο μήνυμα. Για να μπορέσει κάποιος να κερδίσει θα πρέπει να συμπεριλάβει στο tweet του  επίσης και μία εξήγηση για το ποιος είναι ο λόγος που επιθυμεί να κοιμηθεί σε μία σπηλιά στη μέση του χειμώνα! Ο νικητής του διαγωνισμού Far Cry Primal θα αναδειχθεί από τους υπεύθυνους του παιχνιδιού, οι οποίοι θα επιβραβεύσουν ουσιαστικά το πιο έξυπνο και ευφάνταστο tweet. Μόλις αποφασιστεί ο νικητής, η Ubisoft αναλαμβάνει να τον μεταφέρει σε μία περιοχή στα Πυρηναία όρη της Γαλλίας και αφού πρώτα εκπαιδευτεί κατάλληλα για περίπου μία ήμερα ( για το πως να επιβιώνει σε αντίξοες συνθήκες) στη συνέχεια θα αφήνεται σε μία σπηλιά (χωρίς απολύτως τίποτα), ζώντας για λίγο όπως οι αρχαίοι μας πρόγονοι. Αναμφίβολα, ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είναι εξαιρετικά πρωτότυπος και αποτελεί ένανα πολύ καλό τρόπο για να προβληθεί καλύτερα το Far Cry Primal, το οποίο κυκλοφορεί στις 23 Φεβρουαρίου για PS4, Xbox One και PC.

    https://youtu.be/zZ_SOmsjVk0

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles