19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Fargo: όταν η κινηματογραφική μαύρη κωμωδία γίνεται τηλεόραση

    Όταν το 1996 οι αδελφοί Cohen, έφεραν στις αίθουσες των κινηματογράφων την ταινία Fargo, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως μία μαύρη κωμωδία θα μπορούσε να αποδειχτεί παράλληλα ένα τόσο εξαιρετικά καλά δομημένο θρίλερ. Αποτέλεσμα; 7 υποψηφιότητες, 2 όσκαρ και η ταινία αυτή έχει καταχωρηθεί με αξιώσεις στις 500 καλύτερες ταινίες όλων των εποχών. Σε λίγες μέρες, 18 χρόνια μετά, η ταινία Fargo, μεταφέρεται στην Αμερικανική τηλεόραση με διαφορετικά «πρόσωπα», αλλά 10 επεισόδια που αναμένεται να συζητηθούν.

    fargo-fx-tv-series-poster

    Σημειώστε τους πρωταγωνιστές: Billy Bob Thornton (Armagedon), Martin Freeman (Sherlock, The Hobbit) στους δύο κορυφαίους ρόλους. Του «κακοποιού στοιχείου» Lorne Malvo που παρασύρει τους κατοίκους μίας μικρής πόλης και του μέχρι τότε ήσυχου ασφαλιστή Lester Nygaard που, αποφασίζει πως ο μόνος τρόπος για να βγάλει λεφτά και να γλιτώσει από την γυναίκα του, είναι να… δεν σας λέμε. Συμπληρώστε και αρκετές άλλες γνωστές τηλεοπτικές φυσιογνωμίες, et voila!

    Όσοι από εσάς έχετε δει την ταινία των αδελφών Cohen, θα δείτε γνώριμες σκηνές στο παρακάτω 7 λεπτο βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα το τηλεοπτικό δίκτυο FX, ως «ορεκτικό» για την προβολή του πρώτου επεισοδίου που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Απριλίου. Οι υπόλοιποι, μετά το 7 λεπτο βίντεο, απολαύστε το πρώτο τρέιλερ της σειράς, που είμαστε σίγουροι ότι θα αναζητήσετε στα γνωστά μέρη για κατέβασμα.

    Enjoy:

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles