22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    «Φάροι»: φωτεινά παραδείγματα Ελλήνων στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής COSMOTE TV

    Πρεμιέρα στο COSMOTE HISTORY κάνει η νέα σειρά ντοκιμαντέρ, «Φάροι», παραγωγής COSMOTE TV, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου

    Η νέα εκπομπή παρουσιάζει Έλληνες που μας εμπνέουν, ανθρώπους που, σε ένα δύσκολο περιβάλλον, δεν το έβαλαν κάτω, κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το όραμά τους και να ξεχωρίσουν με τη δράση τους στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Κάθε επεισόδιο, φιλοξενεί δύο τέτοια φωτεινά παραδείγματα Ελλήνων.

    Οι «Φάροι» ταξίδεψαν σε όλη την Ελλάδα και μίλησαν με τους συνολικά 24 πρωταγωνιστές της σειράς, καταγράφοντας την πορεία και την προσπάθειά τους.

    Ο Δημήτρης Χατζής, ο νεότερος κατασκευαστής ρομπότ στον κόσμο, ο Δημήτρης Ζάννες, ψαράς από την Άνδρο, που μάχεται για τη δημιουργία ζώνης προστασίας του παράκτιου περιβάλλοντος στις Κυκλάδες, η Σταυρούλα Τσολακίδου, που σε ηλικία μόλις 16 ετών έχει κατακτήσει 3 παγκόσμια πρωταθλήματα στο σκάκι, ο νεαρός νευροεπιστήμονας Γιάννης Γούσιας, που ασχολείται με την χαρτογράφηση του βρεφικού και παιδικού εγκεφάλου, η μπαλαρίνα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Ελεάνα Ανδρεούδη, τα αδέλφια Θοδωρής και Γιώργος Βασιλόπουλος, που έφτιαξαν από την αρχή την οικογενειακή καλλιέργεια στην Ηλία, μετά την πυρκαγιά του 2007, είναι κάποια από τα φωτεινά παραδείγματα που αναδεικνύουν οι «Φάροι».

    COSMOTE HISTORY_Φάροι-Μαρία Πολύζου-1

    COSMOTE HISTORY_Φάροι-Μαρία Πολύζου-2

    Το πρώτο επεισόδιο την Κυριακή 12/2 στις 23.00, παρουσιάζει την ιστορία της Μαρίας Πολύζου, της κορυφαίας Ελληνίδας μαραθωνοδρόμου, που έχει τρέξει πάνω από 250.000 χλμ. Η Μαρία είναι η μοναδική γυναίκα από την αρχαιότητα έως σήμερα που έχει πετύχει τον Φειδιππίδειο Άθλο, διανύοντας 524 χλμ σε 7 ημέρες.

    COSMOTE HISTORY_Φάροι-Χριστίνα Αγαύη Κουσουράκη-1

    COSMOTE HISTORY_Φάροι-Χριστίνα Αγαύη Κουσουράκη-2

    Μαζί, γνωρίζουμε την Χριστίνα-Αγαύη Κουσουράκη, την πρώτη γυναίκα συγκυβερνήτη στα ελικόπτερα Super Puma, που παίρνει καθημερινά μέρος στις επιχειρησιακές αποστολές της 384ης Μοίρας Έρευνας Διάσωσης.

    Η εκπομπή «Φάροι» αποτελείται από 12 επεισόδια, διάρκειας 50 λεπτών, που θα προβάλλονται κάθε Κυριακή βράδυ στις 23.00 και σε δεύτερη προβολή κάθε Τετάρτη στις 17.00.

    Η σειρά θα είναι διαθέσιμη και on demand, στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

    Οι «Φάροι» εντάσσονται στον νέο κύκλο πρωτότυπων εκπομπών και σειρών ντοκιμαντέρ παραγωγής COSMOTE TV, που θα κάνουν φέτος πρεμιέρα στο COSMOTE HISTORY, το μοναδικό ελληνικό κανάλι ντοκιμαντέρ, με επίκεντρο την ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας μας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles