18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Fast X: Εκρηκτικό trailer με Jason Momoa και Vin Diesel

    Η δέκατη ταινία του Fast and Furious franchise αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι και το νέο trailer που βγήκε τις τελευταίες ώρες στον “αέρα” υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις. Στο επίκεντρο του νέου video μπαίνει ο γνωστός και μη εξαιρετέος Jason Momoa, στον χαρακτήρα του οποίου μπορούν οι fans να ρίξουν μια πιο σχολαστική ματιά. Όπως είναι και αναμενόμενο, η δράση χτυπάει κόκκινο, καθώς ο ήρωας, μέσα σε λίγα λεπτά, ανατινάζει το Βατικανό, εμπλέκεται σε ένα ασύστολο “πιστολίδι” υψηλών ταχυτήτων και προσφωνεί το χαρακτήρα του Vin Diesel Dominic Toretto “Dommy.”

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Η Brie Larson είναι ακόμη ένα νέο πρόσωπο που εμφανίζεται στο trailer. Εκτός από το βασικό cast των Diesel, Momoa, Michelle Rodriguez, Ludacris και Tyrese Gibson, επιστρέφει επίσης ο Jason Statham ως Shaw, ενώ η Charlize Theron, ο John Cena και η Helen Mirren θα ενσαρκώσουν εκ νέου τους παλιούς ρόλους τους. Ο Louis Leterrier κάθισε στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το Fast X, αντικαθιστώντας τον Justin Lin. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 19 Μαϊου 2023.

    Διαβάστε επίσης: Τι θα δούμε από σήμερα στις κινηματογραφικές αίθουσες (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles