16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Φαβορί ο Τομ Χόπερ για το ρόλο του Τζέιμς Μποντ

    Ο Ντάνιελ Κρεγκ, μετά από 15 χρόνια, ολοκλήρωσε την καριέρα του ως Τζέιμς Μποντ και είναι έτοιμος για καινούρια ξεκινήματα. Όμως εδώ και αρκετό καιρό γίνεται λόγος για τον ηθοποιό που θα τον αντικαταστήσει, με διάφορα ηχηρά ονόματα να πέφτουν στο τραπέζι. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που έρχονται συχνά πυκνά από το εξωτερικό, ο ηθοποιός Τομ Χόπερ φέρεται να είναι φαβορί για να ενσαρκώσει τον επόμενο πράκτορα 007.

    Τι γνωρίζουμε για τον 36χρονο ηθοποιό

    Αν απορείς στο άκουσμα του ονόματος, γιατί δεν ξέρεις ποιος είναι ο Τομ Χόπερ, υπενθυμίζεται ότι υποδύθηκε τον Ντίκον Τάρλι σε τέσσερα επεισόδια του Game of Thrones, έπαιξε στη σειρά Black Sails, αλλά είναι ίσως περισσότερο γνωστός στο νεανικό κοινό από τον ρόλο του ως  Λούθερ Χάργκριβς στη σειρά του Netflix «The Umbrella Academy». Παράλληλα, προσεχώς θα τον δούμε και σε μια νέα ταινία του Netflix με τίτλο «Love In The Villa».

    Ο 36χρονος Βρετανός παρουσιάζεται πλέον ως φαβορί μαζί με τους Ρίτσαρντ Μαρτέν και Τομ Χάρντι, σύμφωνα με τους πράκτορες στοιχημάτων.

    Διαβάστε επίσης:

    Είναι official! H σειρά Halo κάνει πρεμιέρα στο Paramount+ το 2022!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles