20.1 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Ferrari: Μια νέα ταινία υψηλών… ταχυτήτων με τον Adam Driver (trailer)

    Σε ακόμη μια βιογραφική ταινία θα δούμε προσεχώς να πρωταγωνιστεί ο Adam Driver. Η Neon παρουσίασε το πρώτο trailer για τη νέα ταινία Ferrari του σκηνοθέτη Michael Mann, η οποία ακολουθεί τον 39χρονο Driver ως Ιταλό πρώην οδηγό αγωνιστικών αυτοκινήτων και ιδρυτή της Ferrari Enzo Ferrari το καλοκαίρι του 1957.

    Το trailer παρουσιάζει τον Enzo την ώρα που παρακολουθεί έναν οδηγό να δοκιμάζει ένα από τα οχήματά του. Στιγμές από την προσωπική του ζωή με τη σύζυγό του Laura (Penélope Cruz) και την οικογένειά του διασταυρώνονται με σκηνές που δείχνουν αυτοκίνητα να τρέχουν στην ιταλική ύπαιθρο στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Ο Enzo φαίνεται να επισκέπτεται τον τάφο του γιου του Alfredo. Μερικές στιγμές δείχνουν αγνή αγάπη μεταξύ του Enzo και της Laura, ενώ άλλες εμφανίζουν διαφωνίες μεταξύ του παντρεμένου ζευγαριού, αφού παρουσιάζεται επίσης στο κρεβάτι με τη Lina Lardi (Shailene Woodley).

    Το teaser trailer τελειώνει όταν οι οδηγοί αγωνιστικών αυτοκινήτων φτάνουν στη Ρώμη. Ο Enzo εμφανίζεται να λέει σε έναν υποψήφιο οδηγό ότι περιμένει να κερδίσουν όσοι αγωνίζονται με οχήματα Ferrari.

    Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τα επόμενα Χριστούγεννα.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Στις αίθουσες το Equalizer 3 με το Denzel Washington (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles