14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Φέτος τα Χριστούγεννα αποκτήστε τα καλύτερα δώρα από την Huawei. Υπέροχες χριστουγεννιάτικες προσφορές 1+1

    Φέτος τα Χριστούγεννα, μπορείτε να αποκτήσετε το smartphone που πάντα επιθυμούσατε και να μοιράσετε δώρα και χαμόγελα στους αγαπημένους σας με την υπογραφή της Huawei! Η φετινή εντυπωσιακή εορταστική προσφορά 1+1, δίνει την ευκαιρία σε όλους να κάνουν δώρο τα καλύτερα!

    Xmass mate20 campaign GREECE KV 9 2 8

    Με αυτό τον τρόπο θέλησε η Huawei να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της προς τους Έλληνες καταναλωτές για την εμπιστοσύνη, την αγάπη και την προτίμηση που δείχνουν στα προϊόντα της. Έτσι, αυτές τις γιορτινές ημέρες και έως τις 7 Ιανουαρίου έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μερικά από τα καλύτερα smartphones της αγοράς με δώρο άλλη μία συσκευή.

    Σε ρόλο λοιπόν Άγιου Βασίλη και φέτος, με την απόκτηση του Huawei Mate 20 Pro, η Huawei σας κάνει δώρο το Huawei P20 lite, ενώ με την αγορά του Huawei Mate 20 lite ή του Huawei P20 Pro, παίρνετε δώρο το Huawei Y5 2018.

    Επιλέγοντας το δρόμο της κορυφαίας τεχνολογίας αυτά τα Χριστούγεννα μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε τα καλύτερα αλλά και να κάνετε δώρο τα καλύτερα στους αγαπημένους σας, μέσα από τις μοναδικές Χριστουγεννιάτικες προσφορές της Huawei.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles