17.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Φήμες θέλουν τη Samsung να ετοιμάζει φθηνό foldable; Πολύ καλό για να είναι αληθινό!

    Τα foldables αν μη τι άλλο πρόκειται για μια «ειδική» κατηγορία συσκευών που όσο περνάει ο καιρός ανεβάζουν όλο και περισσότερο στροφές, καθώς ολοένα και περισσότερες εταιρείες κάνουν focus στη δυναμική τους. Και μπορεί να έχουμε δει πραγματικά εκπληκτικές συσκευές, όμως η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες από αυτές απαιτούν από τον user να βάλει σχετικά βαθιά το χέρι στην τσέπη. Έτσι λοιπόν, η ανάγκη για ένα σχετικά οικονομικά προσιτό αναδιπλούμενο εξακολουθεί και παραμένει. Πρόσφατα έπαιξε έντονα η φήμη ότι η Samsung (που είναι γνωστό το πόσο πολύ επενδύει στα foldables) έχει στα σκαριά ένα σούπερ οικονομικό foldable, το οποίο θα είχε κόστος από 400 έως 500$.

    Παρόλο ωστόσο που η φήμη ακούστηκε έντονα τελικά όπως όλα δείχνουν δεν υπάρχει φωτιά που να συνοδεύει τον καπνό. Ειδικότερα, ένα μεγαλοστέλεχος του κορεατικού γίγαντα της τεχνολογίας ανέφερε ότι η Samsung δεν έχει στα άμεσα πλάνα της την κυκλοφορία στην αγορά των mid-range foldables. Με την Samsung λοιπόν να μην έχει στα σχέδια της την ανάπτυξη ενός «μεσαίου» foldables, η Motorola θα παίζει χωρίς αντίπαλο με το Razr 2023, το οποίο στη Αμερική κυμαίνεται στα 699$.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles