13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Φήμες θέλουν τη Warner Bros να “κόβει” την Amber Heard από το Aquaman 2

    Μετά από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα δικαστικής διαμάχης, το δικαστήριο τελικά δικαίωσε το Johnny Depp έναντι της πρώην συζύγου του Amber Heard. Η γνωστή ηθοποιός καλείται πλέον να πληρώσει μια διόλου ευκαταφρόνητη αποζημίωση, όμως, όπως όλα δείχνουν, αυτό δε θα είναι το μόνο της πρόβλημα.

    Όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, η Amber Heard θα έχει συνέπειες και στην καριέρα της, αφού οι φήμες θέλουν να βρίσκεται πλέον εκτός του Aquaman.

    Το Aquaman and the The Lost Kingdom αναμένεται στις αίθουσες στις 17 Μαρτίου του 2023 και πρωταγωνιστούν οι Jason Momoa, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen, Amber Heard, Dolph Lundgren και Randall Park.
    Και το προηγούμενο διάστημα γινόταν λόγος για μείωση των σκηνών της Amber Heard, όμως τώρα, σύμφωνα με τον KC Walsh, οι σκηνές της ηθοποιού στο Aquaman And the Lost Kingdom έχουν κοπεί με απόφαση της Warner Bros. και η Mera πεθαίνει στην αρχή της ταινίας.

    Φυσικά, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση μέχρι στιγμής, επομένως διατηρούμε μια επιφύλαξη προς το παρόν.

    Διαβάστε επίσης:

    On The Line: Νέο θρίλερ με πρωταγωνιστή το Μελ Γκίμπσον

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles