21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Φήμες θέλουν την Apple να βάζει stop στην παραγωγή του Apple Watch Series 7!

    Εάν όλα κυλήσουν σύμφωνα με το πλάνο της Apple, μαζί με το iPhone 13 που τα επίσημα αποκαλυπτήρια του θα γίνουν μέσα στις επόμενες ημέρες είναι πολύ πιθανό η Apple να παρουσιάσει και το Apple Watch Series 7. Παρόλα αυτά, τα πράγματα δεν πρέπει να είναι και τόσο ρόδινα για την εταιρεία με έδρα το Cupertino, καθώς σύμφωνα με reports που μας έρχονται από τα έγκριτα Nikkei και Bloomberg υπάρχει μια πολύ μεγάλη δυνατότητα να μην δούμε το Apple Watch Series 7 μαζί με το νέο iPhone και αυτό γιατί με βάση τα όσα ισχυρίζονται πρόσωπα που γνωρίζουν καταστάσεις, σε αυτή τη φάση παρουσιάζονται καθυστερήσεις στην παραγωγή του νέου Apple Watch.

    Όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ των προαναφερθέντων μέσων, ένα μικρό μέρος της παραγωγής του νέου «έξυπνου ρολογιού» της Apple έχει ήδη ξεκινήσει, ωστόσο εμφανίζονται έντονες δυσκολίες στο να μπορέσει η διαδικασία της παραγωγής να φτάσει σε αξιόλογα επίπεδα. Η Apple όπως ακούγεται λοιπόν πριν από λίγες μέρες έβαλε stop στην παραγωγή του νέου της wearable μέχρι νεοτέρας, έτσι ώστε να μπορέσει να βρει ένα τρόπο για να διορθώσει το πρόβλημα. Όπως λέγεται οι υπεύθυνοι της Apple βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους προμηθευτές των hardware parts έτσι ώστε να βρεθεί μια λύση σύντομα. Είναι άγνωστό βέβαια γιατί παρουσιάστηκε αυτό το πρόβλημα, από τη στιγμή που όπως αναφέρουν οι περισσότερες διαρροές, οι διαφορές σε επίπεδο hardware θα είναι απειροελάχιστες. Με το τοπίο να είναι ομιχλώδες αυτή τη στιγμή, δεν γνωρίζουμε εάν τελικά η Apple θα προχωρήσει στην αποκάλυψη του ρολογιού μαζί με το νέο iPhone ή απλώς θα περιμένει μέχρι η παραγωγή του να φτάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles