21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Φήμες θέλουν την LG να αναβάλλει επ’ αόριστον την ανάπτυξη του rollable phone της!

    Στην πρόσφατη CES πληροφορηθήκαμε για τα σχέδια της LG που αφορούσαν στην ανάπτυξη ενός smartphone με rollable display, το οποίο θα αποτελούσε ένα ομολογουμένως ενδιαφέρον concept. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν μάλλον δεν πρόκειται να δούμε στο άμεσο μέλλον την εν λόγω συσκευή, καθώς σύμφωνα με το report του Yonhap News (το οποίο σημειώστε ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί), η LG ανέστειλε επ’ αόριστον την ανάπτυξη του high-tech smartphone της.

    Αυτή η είδηση βέβαια έρχεται να «κουμπώσει» με τις φήμες που εμφανίζουν την LG να αποσύρεται από την αγορά των smartphones, παρόλα αυτά ούτε για τον τερματισμό του rollable phone υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση, ούτε για τις κακές γλώσσες που θέλουν του Κορεάτες να ρίχνουν λευκή πετσέτα και να αποχωρούν από την αγορά. Επιπλέον, το παραπάνω report ισχυρίζεται ότι ήδη οι προμηθευτές της LG με hardware parts προσανατολίζονται στο να ζητήσουν αποζημιώσεις, καθώς η κορεατική εταιρεία είχε συνάψει αρκετές εμπορικές συμφωνίες μαζί τους. Όπως και να ΄χει βέβαια από τη στιγμή που δεν έχουμε τίποτα επίσημο αυτή τη στιγμή στα χέρια μας, καλό θα ήταν να κρατάμε μικρό καλάθι.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles