14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Φήμες θέλουν την Samsung να παρατάει το Tizen και να προτιμάει το Wear OS στα επόμενα smartwatches της!

    Το Tizen αποτελεί το «homemade» λειτουργικό σύστημα της Samsung, το οποίο η κορεατική εταιρεία χρησιμοποιεί στα περισσότερα wearable της. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες που επικαλούνται καλά πληροφορημένες πηγές, ενδέχεται στο άμεσο μέλλον η Samsung να αφήσει για πάντα πίσω της το Tizen και να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στο Wear OS της Google!

    Οι ίδιοι Insiders αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι η εταιρεία κολοσσός των νεών τεχνολογιών έχει στα σκαριά 3 smartwatches (περιλαμβάνοντας ένα με περιστρεφόμενα bezels και δύο μοντέλα με πιο σπορ σχεδίαση). Σύμφωνα με τους leakers που έβγαλαν το θέμα στη δημοσιότητα, η Samsung θα φροντίσει ώστε να υπάρξει καλύτερη «συνεργασία» ανάμεσα στη νέα έκδοση του One UI και του Wear OS. Αυτή η «αλλαγή» είναι βέβαιο ότι θα ωφελήσει σημαντικά την ίδια την Google, καθώς θα δει περισσότερο κόσμο να… συρρέει στην wearable πλατφόρμα της (όλοι γνωρίζουμε το τι σημαίνει άλλωστε το όνομα «Samsung» στην αγορά των wearables). Φυσικά, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει η παραμικρή επίσημη επιβεβαίωση από την Samsung, οπότε καλό θα ήταν να κρατάμε μικρό καλάθι για… αρχή!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles