14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Φήμες θέλουν τον Idris Elba να συζητά για το ρόλο του James Bond

    Μετά την τελευταία ταινία James Bond με πρωταγωνιστή το Daniel Craig, οι φήμες οργίαζαν σχετικά με το διάδοχο του στο εν λόγω franchise. Ο Idris Elba εδώ και καιρό αποτελούσε ένα από τα πρόσωπα που ακούγονταν για το επόμενο κεφάλαιο του πράκτορα 007, παρόλα αυτά, δεν είχε γίνει σαφές ποιο ρόλο θα ενσαρκώσει. Πλέον όμως, ο δημοφιλής ηθοποιός προορίζεται μάλλον για τον ίδιο τον James Bond, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα.

    Αναλυτικά, ο Elba βρισκόταν εδώ και καιρό στις συζητήσεις για το ρόλο κάποιου ανταγωνιστή του κεντρικού χαρακτήρα. Παρόλα αυτά, οι συζητήσεις γύρω από το πρόσωπό του σχετικά με την πιθανότητα να παίξει το James Bond έκανε τους παραγωγούς να συνειδητοποιήσουν πόσο δημοφιλής πράκτορας θα ήταν, αφού πραγματοποίησαν κρυφή σχετική έρευνα.

    Πριν μερικούς μήνες μάλιστα, η παραγωγός της ταινίας Barbara Broccoli επιβεβαίωσε ότι ο Idris Elba ήταν ένα πρόσωπο που εξέταζαν οι συντελεστές για διάδοχο του Daniel Craig την περίοδο του No Time to Die. Τότε, η ίδια ανέφερε: “Γνωρίζουμε τον Idris, είμαστε φίλοι μαζί του και είναι εξαιρετικός ηθοποιός…Ήταν μέρος των συζητήσεων, όμως είναι δύσκολο να αποφασίσεις όταν έχεις κάποιον άλλον σε αυτή τη θέση”.

    Διαβάστε επίσης:

    Τον Αύγουστο του 2023 η ταινία Gran Turismo στους κινηματογράφους (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles