17.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Φήμες θέλουν τον Kotick να παραιτείται από το “τιμόνι” της Activision Blizzard

    Το τελευταίο διάστημα τα γεγονότα στην Activision Blizzard έχουν προκαλέσει αίσθηση στην κοινή γνώμη και έντονο προβληματισμό στις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην κατηγορία του gaming. Μετά τα σκάνδαλα για σεξουαλικές παρενοχλήσεις στους κόλπους της εταιρείας, χιλιάδες εργαζόμενοι απαιτούν με διαμαρτυρίες την άμεση παραίτηση του CEO Bobby Kotick. Δεν έχει αλλάξει κάτι μέχρι στιγμής.

    Τι αναφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα

    Πρόσφατα όμως η Wall Street Journal έκανε λόγο για την πιθανότητα ο Kotick να παραιτηθεί. Ο ίδιος βρίσκεται στο «τιμόνι» της Activision από το 1991. Πριν από λίγο καιρό, ήρθαν στο φως δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο CEO γνώριζε τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης, μεταξύ των οποίων και ένας βιασμός. Δεν ανέφερε τίποτα στο συμβούλιο, ενώ φέρεται και ο ίδιος να εμπλέκεται σε κάποια περιστατικά.

    Το τελευταίο δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει ότι ο Kotick είχε ένα meeting την Παρασκευή με στελέχη της Blizzard Entertainment. Εκεί ανέφερε ότι σκέφτεται να κάνει πίσω. Παρά το γεγονός ότι τα προβλήματα και το τοξικό εργασιακό περιβάλλον που «ταλαιπωρούν» την εταιρεία για περισσότερο από 6 μήνες δε λύνονται από τη μια στιγμή στην άλλη, ο Kotick άφησε την πιθανότητα της αποχώρησης ανοιχτή.

    Διαβάστε επίσης:

    Για το ρόλο του James Bond ενδιαφέρεται ο Dwayne “The Rock” Johnson

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles