13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Φήμες θέλουν τον Tom Cruise και τον Jason Statham στο sequel της ταινίας Red Notice

    Το Red Notice αποτελεί τη Νο1 ταινία του Netflix σε 93 χώρες, περιλαμβάνοντας και τις Η.Π.Α. Οι συνδρομητές της υπηρεσίας αφιέρωσαν εκατομμύρια ώρες για να την παρακολουθήσουν, με τον Dwayne Johnson να κάνει λόγο για την πιο επιτυχημένη ταινία όλων των εποχών στο Netflix. Όπως είναι λογικό, ήδη γίνεται συζήτηση για το sequel. Οι φήμες θέλουν μεγάλα ονόματα να επιστρατεύονται στο δεύτερο μέρος, δίπλα στους Dwayne Johnson, Gal Gadot και Ryan Reynolds.

    Σχετικό δημοσίευμα αναφέρει την προσθήκη των Tom Cruise και Jason Statham. Μιλάμε για δύο πρόσωπα με μεγάλη εμπειρία σε σκηνές δράσης και τεράστιες εισπρακτικές επιτυχίες στο ενεργητικό τους. Θα μπορούσαν να “απογειώσουν” την ταινία με τη συμμετοχή τους. Ακόμα, βέβαια, είναι αρκετά νωρίς για να ξέρουμε, αφού δεν υπάρχει κάποια επίσημη πηγή που να επιβεβαιώνει την πληροφορία.

    Το Red Notice είναι μια παραγωγή του Netflix, στην οποία βλέπουμε τους Dwayne Johnson, Ryan Reynolds και Gal Gadot. Όσον αφορά την πλοκή, ένας αναλυτής του FBI καταδιώκει τον πιο περιζήτητο ληστή έργων τέχνης αλλά γίνεται άθελά του συνεργός του στο κυνήγι ενός άπιαστου απατεώνα που έχει πάντα το προβάδισμα.

    Διαβάστε επίσης:

    Αξέχαστα Χριστούγεννα! Διαθέσιμα προς ενοικίαση τα σπίτια από το “Home Alone” και “House of Gucci” (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles