22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Αλλάζουν οι διαστάσεις στα μοντέλα της σειράς iPhone 15

    Έχουν περάσει μόλις μερικοί μήνες από την κυκλοφορία της σειράς iPhone 14, όμως οι φήμες και η περιέργεια γύρω από το iPhone 15 καλά κρατούν. Παρά το γεγονός ότι τα iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro και iPhone Pro Max είναι αξιόλογες συσκευές, είναι γεγονός ότι δεν σημειώθηκαν από την Apple μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το iPhone 13. Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι η Apple κρατά τις μεγάλες καινοτομίες για τη σειρά iPhone 15.

    Από την πλευρά της η εταιρεία τηρεί σιγή ιχθύος για το iPhone 15 προς το παρόν, ωστόσο έχουν υπάρξει πολλές διαρροές και φήμες. Απέχουμε πολύ από την κυκλοφορία του iPhone 15, είναι σίγουρο όμως ότι θα έχει μια μεγάλη αλλαγή στο σχεδιασμό: τη μετάβαση από το Lightning στη θύρα USB-C. Αυτό θα συμβεί επειδή οι νέοι κανόνες της ΕΕ, που ανακοινώθηκαν το περασμένο φθινόπωρο, απαιτούν όλα τα smartphones από το φθινόπωρο του 2024 και μετά να χρησιμοποιούν την υποδοχή USB-C για φόρτιση. Παρόλα αυτά, οι διαρροές αναφέρουν ότι οι δυνατότητες δεν θα είναι ίδιες και στα τέσσερα νέα μοντέλα. Φαίνεται ότι μόνο τα μοντέλα iPhone 15 Pro θα υποστηρίζουν USB 3.2 ή Thunderbolt 3, ενώ το τυπικό iPhone 15 θα υποστηρίζει απλώς USB 2.0, χωρίς να προσφέρει κάποια βελτίωση σε σχέση με το Lightning.

    Παράλληλα, σύμφωνα με video του ιστότοπου Mac Otakara στο οποίο υποτίθεται ότι βλέπουμε τα νέα iPhone 15 εκτυπωμένα σε 3D μορφή, θα έρθουν κάποιες αλλαγές και στις διαστάσεις σε σχέση με τους προκατόχους.

    Στο βίντεο, εμφανίζονται εκδόσεις 3D εκτυπωμένων iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max που φέρεται να βασίζονται σε ακριβή σχηματικά σχέδια. Τα μοντέλα Pro διαθέτουν άκρες με καμπύλες, μικρότερα πλαίσια και ελαφρώς μεγαλύτερο περίβλημα πίσω κάμερας. Υπάρχει επίσης μια θύρα USB-C που αντικαθιστά τη θύρα Lightning και στα τέσσερα μοντέλα. Η Apple φέρνει το Dynamic Island και στα τέσσερα μοντέλα iPhone 15, μια λειτουργία που ήταν αποκλειστική στα μοντέλα iPhone 14 Pro πέρυσι. Αυτό σημαίνει ότι η Apple θα καταργήσει την εγκοπή που χρησιμοποίησε από το iPhone X για τη ναυαρχίδα της σειράς iPhone. Οι φήμες αναφέρουν ότι τα μοντέλα iPhone 15 Pro θα διαθέτουν λεπτότερα, πιο κυρτά πλαίσια από τα μοντέλα iPhone 14 Pro. Αυτές οι βαθύτερες καμπύλες θα περιοριστούν στα μοντέλα iPhone 15 Pro και τα μοντέλα iPhone 15 θα μοιάζουν με τα μοντέλα iPhone 14 με πιο επίπεδες άκρες, πλαίσιο αλουμινίου και γυαλί μπροστά και πίσω.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέα Ηχομπάρα Creative Stage SE, που ενισχύει τον ήχο στον υπολογιστή σας

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles