23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Έρχεται Star Wars Jedi 3 με μια σημαντική αναβάθμιση

    Μετά την επιτυχία του Star Wars Jedi: Fallen Order του 2019 και την επιτυχημένη συνέχεια νωρίτερα φέτος, το Star Wars Jedi: Survivor, ένα τρίτο παιχνίδι της σειράς είναι αναπόφευκτο. Δεν έχει ανακοινωθεί ή επιβεβαιωθεί επίσημα, αλλά διάφορες λίστες εργασίας έχουν επιβεβαιώσει ότι το τρίτο game βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς η Respawn Entertainment προσλαμβάνει για να συμπληρώσει την ομάδα που εργάζεται πάνω στον τίτλο. Ως επί το πλείστον, αυτές οι λίστες εργασίας δεν μεταφέρουν τίποτα ενδιαφέρον πέρα από την ύπαρξη του παιχνιδιού, αλλά υπάρχει μια αξιοσημείωτη λεπτομέρεια που φαινομενικά επιβεβαιώνει ότι το τρίτο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει με μια σημαντική αναβάθμιση.

    Τόσο το πρώτο παιχνίδι, όσο και η πιο πρόσφατη συνέχεια, έγιναν με Unreal Engine 4. Πρόκειται για μια δημοφιλή μηχανή για την ανάπτυξη παιχνιδιών, αλλά το 2022 αυτό άλλαξε. Η Unreal Engine 5 έχει πάρει τη σκυτάλη, επειδή είναι όμως αρκετά νέα, δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια που να τη χρησιμοποιούν. Ωστόσο, πολλά παιχνίδια βρίσκονται σε εξέλιξη. Και φαίνεται ότι το τρίτο παιχνίδι Star Wars Jedi έχει ενταχθεί σε αυτήν την αυξανόμενη λίστα παιχνιδιών.

    Διάφορες λίστες εργασίας από τη Respawn Entertainment αναφέρουν ότι οι υποψήφιοι για τη δουλειά θα πρέπει να έχουν ιδανικά εμπειρία με τη Wwise και την Unreal Engine, προσθέτοντας ότι η εμπειρία με την “Unreal Engine 5 είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα”.

    Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή το μόνο που έχουμε είναι εικασίες, αλλά φαίνεται ότι το επόμενο παιχνίδι Star Wars Jedi θα κάνει χρήση της Unreal Engine 5, η οποία θα μπορούσε να αποδειχθεί τεράστια για ένα παιχνίδι που κυκλοφόρησε στην Unreal Engine 4 με σοβαρά προβλήματα απόδοσης. Είτε αυτό είχε να κάνει με τους περιορισμούς της Unreal Engine 4, μάλλον όχι, αλλά το χρονολογημένο σύνολο εργαλείων σίγουρα δεν βοήθησε.

    Διαβάστε επίσης:

    Φήμη αποκαλύπτει: Έρχεται σύντομα το Nintendo Switch 2

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles