17.5 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Έρχεται το Φεβρουάριο το Apple Vision Pro

    Το 2023 αποτέλεσε ένα έτος με αρκετές σημαντικές ανακοινώσεις και «αφίξεις» στον τομέα της τεχνολογίας. Ένα από αυτά που ξεχώρισαν ήταν και η αποκάλυψη από την Apple του πολυσυζητημένου mixed-reality headset Vision Pro, το οποίο θα κυκλοφορήσει στην αγορά με προηγμένες λειτουργίες και σε «τσουχτερή» τιμή.

    Η εταιρεία ανέφερε τότε ότι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούσαν να αποκτήσουν το headset κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο έτος, χωρίς ωστόσο να προσφέρει περισσότερες πληροφορίες. Ένα νέο δημοσίευμα όμως του Bloomberg, συγκεκριμένα από τον Mark Gurman, αποκαλύπτει ότι το gadget θα κυκλοφορήσει νωρίτερα από το αναμενόμενο, πιθανώς το Φεβρουάριο του 2024.

    Πιο αναλυτικά, η Apple φέρεται να αύξησε την παραγωγή των headsets στην Κίνα τις τελευταίες εβδομάδες, με σκοπό να είναι έτοιμα για τους καταναλωτές μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου. Το σχέδιο είναι να γίνει διαθέσιμο το Vision Pro τον επόμενο μήνα.

    Εκτός από την αύξηση της παραγωγής, η Apple φέρεται να έστειλε στους προγραμματιστές ένα email, ζητώντας τους να τεστάρουν τις εφαρμογές τους για το headset με τα πιο πρόσφατα εργαλεία και να στείλουν το λογισμικό τους στην εταιρεία για feedback. Ο Gurman αναφέρει ότι αυτό είναι ένα άλλο σημάδι της επικείμενης κυκλοφορίας της συσκευής. Στην έκθεσή του, ο ίδιος περιγράφει επίσης λεπτομερώς τα βήματα που κάνει η Apple για να ξεκινήσει μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων. Η τελευταία φορά που η εταιρεία παρουσίασε ένα ολοκαίνουργιο προϊόν ήταν το 2015, όταν άρχισε να πωλεί το Apple Watch. Το Vision Pro είναι ένα διαφορετικό όμως προϊόν, που απαιτεί σχολαστικό σχεδιασμό για να καταστεί δυνατή η κυκλοφορία του.

    Διαβάστε επίσης:

    Samsung: Επισκευές DIY και στα foldables (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles