17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Φήμη: Η Epic σκέφτεται σοβαρά να γυρίσει ταινία Fortnite

    Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε ότι αρκετά video games έχουν μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν τα World of Warcraft, Uncharted, Tomb Raider, Resident Evil, Monster Hunter ακόμα και το Angry Birds. Επομένως, δε μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση η φήμη που θέλει την Epic να σκέφτεται σοβαρά να γυρίσει μια ταινία που βασίζεται στο Fortnite.

    Ταινία και αγώνας για επιβίωση

    Ξένο δημοσίευμα αναφέρει ότι η εταιρεία θέλει να ξεκινήσει μια κινηματογραφική παραγωγή με περιεχόμενο από το δημοφιλές ΜΜΟ. Η φήμη όμως αυτή διευκρινίζει ότι ακόμα δεν έχει γίνει καμία κίνηση, ώστε να μιλάμε για επερχόμενη ταινία. Βρίσκεται ακόμα στο επίπεδο της σκέψης.

    Σίγουρα θα υπάρχει προοπτική σε μια τέτοια ταινία, η οποία θα έχει έντονο το στοιχείο του αγώνα για επιβίωση. Υπάρχουν αρκετές ταινίες και σειρές σήμερα που βασίζονται σε μάχες και survival games. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρόσφατο Squid Game του Netflix, που έδειξε να πετυχαίνει.

    Το παιχνίδι προσφέρει ένα story mode που ονομάζεται Save The World, επομένως φανταζόμαστε ότι οι ταινία θα βασίζεται σε αυτό. Σε κάθε περίπτωση ακούγεται ενδιαφέρον, αλλά θα πρέπει να αναμένουμε νεότερα για το αν θα υλοποιηθεί στην πράξη.

    Διαβάστε επίσης: Jeff Bezos: Τα εγκώμια για το Squid Game του Netflix έβαλαν “φωτιά” στο twitter (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles